Kızlar göbekli erkeklerden mi hoşlanıyor?

Çoğu kızlar göbekli erkeklerden mi hoşlanıyorlar? Eğer bu doğruysa benim için bir avantaj demektir.
Karın kası ve kaslı vücut takıntısı olmayan kız var diyelim. Yani bazı kızlar için kaslı&fit veya göbekli olman bir şey değiştirmiyor. O tür durumlarda da göbekli erkekler tribe giriyor. Kızlar göbekli erkekleri seviyor diye.
 
Arkadaşlar samimi olun kendiniz olun benim göbeğim var ama gerçekten güzel kızlar iletişime geçiyor samimi doğal olun gerisi gelir.(üstelik boyum 170)
 
Abimden biliyorum her zaman yakışıklıydı bence ama kilo verince herkes etrafında dönmeye başladı, ben inanmıyorum onu diyenlere.
 
Ne dolması bu tip kızlarla arkadaşlık bile kurmuyorum. Senin zoruna gidip yazman ise senin kendinden 10 yaş küçük kızla sevgili olman demektir, işine bak.
Hee eskiden benim için standart 7/10 olduğu sürece 18 yaş üstü her kadın potansiyel avdı. 10 aydır temizim ve kullamıyorum. Uzun ilişki. Neyse şakası bi yana sinirlenmene gerek yok be hocam şakalaşıyoruz burda.
 
Şişman, zayıf ile alakası yok. Ama şişmanladığınız zaman tam tipiniz ortaya çıkmaz ve çok daha farklı görünürsünüz. Bu yüzden zayıflamak güzel bir vücut, özgüven kazandırır. Ayrıca kızlar çirkin, şişman seviyor diye bir şey yok, aynı şekilde erkeklerde de öyle bir kaide yok. Seven de her türlü sever, iyi sosyaller.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı