Evet haklısınız, şimdi de vaux haritasında oynadım ve işlemci kullanımı düştü FPS de arttı. RAM hızı 3200MHz de ayarlı bu sefer telefonla kayıt ettim. Son çare işlemci yükselteceğim artık 1600 yeni çıkacak 2042 de 1300X gibi sorun çıkarır mı sizce?
Ekran kartımdan memnunum aslında zorlasam vaux da 70 FPS sabit alacak ama işlemciden dolayı bu kadar verebiliyor işte.
Sonunda çözdüm işlemci kullanımım hangi harita olursa olsun 80 civarı bazı haritalarda 70leri görüyorum ara sıra 90 üzerine çıkıyor ama 100 olmuyor hiç V-Sync açtım sabit 60 FPS şu an ne düşüş var ne de drop var mükemmel oldu şu an.
Comodo antivirüs kurdum tam tarama yaptım yarım saat falan tarama yaptı birkaç şey buldu ne olduğunu bilmiyorum tam bir de varlığından haberdar olmadığım web companion diye bir programı zararlı buldu temizledim hepsini mis gibi oldu PC de ufaktan hızlandı. Bu web companion denen şey de nereden geldi ne zaman yükledim hangi uygulamayla geldi hiç hatırlamıyorum ama sorunum düzeldi şu an.