Hikayeli oyun oynayamıyorum

zlatanoğulları

Hectopat
Katılım
24 Temmuz 2020
Mesajlar
876
Çözümler
5
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, ne zaman bir hikayeli oyuna girsem canım sıkılıyor ve hemen çıkıyorum. Bu durumun üstesinden gelmek için ne yapabilirim?


Steam profilim bu. Rica etsem kütüphanemden oynamaya değer hikayeli oyun önerir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hikayeli çok oyun bitirdim yüzelliden fazladır. Sarmıyor demek ki seni fazla zorlama bence. Canın oyun oynamak istiyorsa oyna. Zorunluluk olarak kendine yüklenme derim. Ne istedigini de bilmelisin. Canın istemiyorsa oynama. Mesela benim kütüphanede bitirmedigim 20 tane oyun vardır ama o oyunların içinde hangisini canım isterse açar onu oynarım. Senin canın istemiyorsa oynama. İlla oyunu açıp bitirecegim kafasıyla girme yani.

Bir de bazı oyunlar hemen sarmıyor aklında bulunsun. Ben çogu oyunu oynarken ilk 1 saat direk oyuna baglanıyorum ve sonunu merak edip oynuyorum. Ama bazı oyunlar 4-5 saat oynadıktan sonra anca sarmaya başlıyor. Bende bir huy var bir oyuna başladıysam bitirmeden bırakmam dedigim için bu tarz oyunlara katlanıyordum.
 
Son düzenleme:
Ben de aynı hocam, çok istiyorum o dünyanın içine dalmak, grafiklerde, hikâyede kaybolmak, ama olmuyor bir türlü. Bir şekilde oyunu açamıyorum engelleyen bir şey varmış gibi, oyuna girsem bile çıkıyorum en fazla 30 dakika sonra falan multiplayer bir oyuna giriyorum. (Sıkıldığımdan çıkmıyorum oyundan, multiplayer oyunlar da rekabet duygusu dışında zevk vermiyor bana hatta sinirlendiriyorlar.)

 
Arkadaşlar, ne zaman bir hikayeli oyuna girsem canım sıkılıyor ve hemen çıkıyorum. Bu durumun üstesinden gelmek için ne yapabilirim?


Steam profilim bu. Rica etsem kütüphanemden oynamaya değer hikayeli oyun önerir misiniz?

Ben Outlast ile başladım tüm serisini bitirdim 2. oyunu kötü fakat DLC ve Outlast güzel onla başladım ve sonradan hikayeli oyuna sardım.
 
Witcher 3 Wild Hunt'ı ve eğer hafif korkuyu seviyorsanız da Dying Light'ıda oynamanızı tavsiye ederim. Başlarda sıkılmazsanız Witcher 3 ilk 10 saatten sonra sarmaya başlıyor.
 
Ben de bu problemi yaşıyordum. Hala yaşıyorum, ama eskisi kadar değil. Ben çözümü bir süre hiç oyun oynamayarak buldum. Canım istese de istemese de hikayeli oyun girmedim. Daha sonra tekrar başladığımda keyifle oynadım. Size önerim kısa oyunlarla başlamanız. Eğer oyun almayı düşünürseniz Hellblade ve Tomb Raider 2013'ü öneririm. Kısa süreleri ile sizi hem sıkmayacak hem de tatmin edecektir.
 
1625782094476.png


Başlayalım bakalım. Oynamak için kendimi avuttum. Oynayamayanlar yapsın. "Ben enayi değilim boşa para vermedim. Oynayacağım" dedim. :D
 

Geri
Yukarı