Valorant'tan ban yedim

Evet gelelim fasülyenin faydalarına dostlar. Ülke olarak düşene bir tekme atmayı ne çok severiz değil mi. Aslında o attığımız tekmenin altında kendimize olan nefretimiz yatar bunu bilen bilir.

Öncelikle burada soru işareti sormadan bir soru sormuştum bazı arkadaşlar cevaplamaya öbürleri ise şeytan taşlar gibi taşlamaya devam etmişler. Umarı çok eğlenmişlerdir. Onları eğlendirmek bizim işimiz sonuçta.
Mesele şu ki hesap satışı yaptım mı? Yaptım. Evet yasal değil ama ben zaten hesap satışından ban yemedim. Kendimi aklamaya çalışcak halim yok burda hesap satışının iyi bişey olduğunu falan anlatacak değilim. Olay şu ki crossban atıyor Vanguard. Nasıl mı? Şöyle;
Siz yakın bir zamanda bir hesaba giriş yaptınız diyelim oynadınız ettiniz çıktınız arkadaşınıza verdiniz hesabı veya onun hesabıydı farketmez, arkadaşınız kendi bilgisayarında hile açıyor ve Vanguard sanırım belli bir süre içinde o hesaba giren makinaların hepsini tespit edip banlıyor. Sorgulamadan banlıyor. Hangi makinada hile açıldığına bakmadan banlıyor. Burda "vanguard bilir işini erken yapar çişini" diye atıp tutan vanguard'ı ballandıra ballandıra anlatan aslında hiçbir şeyden haberi olmayan dostlarımıza sesleniyorum. Hesapları hile ile kasmadım. Kullandığım makinadan hile açılmamıştır sadece hesaplar elle kasılıp satılmıştır. Siz neye inanmaya devam ederseniz edin ama durum bu, sizi ikna etmek gibi bi amacım yok zaten soru sormuştum.

İşin ilginci ne kadar HWID ban sürem kaldığını bilmeden 1-2 ay sonra indirdim oyunu girdim çatır çatır oynadım ve şak diye girdiğim hesaplar ban yedi ama şu an istesem yine boş hesaba girebiliyorum. Riot destekle konuştuğumda bana bir sonraki ayın 3'ün de açılcak banınız dendi ama bu sistemde bir açık var. Beni ilk HWID yediğim zaman oyuna kesinlikle almıyordu istemci ama şu an alıyor ve girdiğim hesapları çatır çatır banlayıp beni oynatmaya devam ediyor. Biraz araştırdım bu birçok insanın başına geliyormuş. Enteresan.

Evet dostlar, şimdi hileci, hesap satıcı diye taşlamaya gönül rahatlığı ile devam edebilirsiniz. İyi günler dilerim.
 
Hesap alıp satmazsanız böyle olaylarla karşılaşmazsınız. Hesap alıp satıyorsanız (veya geçmişte alıp sattıysanız) konu kapanmıştır. Cross ban olayında da Riot sizin hesap satıp satmadığınızla değil geçmişte o hesabı hangi makineler kullandıysa log alıyor demek ki, hile gördüğü anda o makinelere toplu ban çakıyor ki bence gayet güzel bir sistem. Siteminizi Riot destek ekibine ticket atarak belirtebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Velorıntın hile sistemi çko iyi.
- CS heytırları
Sen hesabı kendi bilgisayarından kurmuşsun (hesap sattığın kişinin hesabı ) o hile açtığı için senin PC de olan tüm oturumlarda banlanıyor olay bu bence.
 
Olay çözüldü mü? Benim dediğim şey büyük ihtimalle doğru bu arada.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Olay çözüldü mü? Benim dediğim şey büyük ihtimalle doğru bu arada.
Tekrardan ticket atıp durumla ilgili bilgi almak istedim ve sorunu anladım. Nasıl bir sistem yaptılarsa mesela HWID yedin diyelim seni oyuna almıyor ya kesinlikle. 1-2 ay sonra denersen alıyor fakat o an girdiğin tüm hesaplar patır patır banlanıyor. Riota sordum bana 1 ay sonra bi tarih verdi o zaman bitiyor HWID banın dedi.

Yani uzun lafın kısası bu adamlar bunu bilerek mi böyle yapmışlar yoksa açık mı bilmiyorum. Boşa hesap banlattık HWID banın kalktığını sanıp oynayıp. Ban devam ediyorsa beni oyuna almaması gerekirdi ama internetten de baktım çoğu kişi HWID banı atıldıktan bi süre sonra oyuna girebiliyor. Bilerek bırakılmış açık mı yoksa bug mu anlayamadım valla.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı