3. dünya savaşı hangi yılda olacak?

Can için savaşa girmez kimse, hele bu silahlarla? Asla. Canlarını kurtarmak için şehirleri yok edebilen silahları mı kullanacaklar?

Başka nasıl olacak ki sudan dolayı savaş çıkacağı ön görülüyor bazı ülkelerde su kaynakları fazla bazilarinda ise az az olan ülkelere müttefikleri bir yere kadar yardım eder bir yerden sonra mecburen su kaynağı olan bir yere saldırmak zorundalar ölmemek için tabii bu ne zaman olur bilmiyorum ama o zaman başka bilimsel alternatifler çıkabilir yani.
 
Ukrayna ve Rusya arasında kriz var eğer Ukrayna NATO katilirsa bu bir savaşa dönüşebilir. 3.dünya savaşı olursa bence Türkiye de girebilir.
 
3.dünya savaşı olursa bence Türkiye de girebilir.
Türkiye zaten konumu olarak mükemmel bir yerde. Bir ucunda Irak, Suriye (petrol) diğer ucunda Rusya, öteki ucunda Akdeniz doğal gazları, batısında da Avrupa. 2. Dünya Savaşı'nda da Türkiye'yi her iki tarafta savaşa sokmayı istemiştir ama Türkiye hayır demiştir. Ve bence 3. Dünya Savaşı çıkarsa Türkiye'de kesinlikle bir iç savaş çıkar. Bu kadar Suriyeli var. 5 milyon. Hepsi silahlanırsa ne olacak düşünebiliyor musunuz ? Bu heriflerin 10 tane çocuğu oluyor. Devlette hiç bir şey yapmıyor. Savaş eskisi gibi yok ki o kahrolası bölgede. Defolup gitmeliler. Oy kullanabiliyorlar ya, onun için galiba.
 

Geri
Yukarı