Foxconn 2A8C anakarta RAM ekleme

Bütçe
79.90TL

Yigit614

Hectopat
Katılım
28 Mayıs 2020
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarımın anakartı Foxconn 2A8C ve bu anakart sadece aynı olan 2x2GB RAM'i destekliyor. 1x4GB bile olmuyor. Şu an 1x2 olan RAM'imi günümüzün koşulları nedeniyle yetersiz olduğu için 2x2 yapmam gerekliydi, ben de Elpida 2 GB 2RX8 PC3-10600'u olan RAM'imin aynısını aramaya başlamıştım ve harfi harfine aynı fakat 1RX8 olanını buldum. Acaba alsam uyumlu olurlar mı? Bir daha geriye verme lüksüm yok, başka şehirden gelecek ve farkları nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam. 2RX8 bulmak zor olabilir. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Yanına alabilirsiniz. Anakartın 2 adet 2RX8 desteği olduğu için sıkıntı olmaz.
 
Evet hocam. Uyum sağlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı