2500£ sistem toplama

Son düzenleme:
Sistem toplamak daha mı pahalı olur?
Bilgisayarım hep yanımda olsun veye seyahatlerimde yine kullanmak istiyorum şeklinde düşünüyorsanız laptop alabilirsin. Ayrıca toplamak ile uğraşmadan hazır bir Masaüstü PC de alabilirsin, tamamen sana kalmış. Linkteki laptoplar çok uzun süre her oyunu açar, bir 10 sene falan götürür diye düşünüyorum.

Asıl soruyu cevaplamadığımı farkettim, sistem toplasan daha mı pahalı olur olmaz mı bilmiyorum çünkü çoğu ürünün fiyatını dolar bazında olduğu için ne olur pek bilmiyorum. Toplayıp bir göz gezdirebilirim anca.
 
Bilgisayarım hep yanımda olsun veya seyahatlerimde yine kullanmak istiyorum şeklinde düşünüyorsanız laptop alabilirsin. Ayrıca toplamak ile uğraşmadan hazır bir masaüstü PC de alabilirsin, tamamen sana kalmış. Linkteki laptoplar çok uzun süre her oyunu açar, bir 10 sene falan götürür diye düşünüyorum.

Asıl soruyu cevaplamadığımı fark ettim, sistem toplasan daha mı pahalı olur olmaz mı bilmiyorum çünkü çoğu ürünün fiyatını dolar bazında ne olur pek bilmiyorum. Toplayıp bir göz gezdirebilirim anca.

Pek gezen biri değilim aslında masaüstü daha iyi olur gibi bu arada yine de teşekkür ederim bu kadar ürünü bulup paylaştığınız için.
 
Pek gezen biri değilim aslında masaüstü daha iyi olur gibi bu arada yine de teşekkür ederim bu kadar ürünü bulup paylaştığınız için.
Önemli değil, biraz göz gezdirdim ve sanırım toplama veya hazır olarak masaüstü PC'ler laptoplardan daha pahalı. (doğal olarak) Nedeni zaten ekran kartı fiyatlarının 3 katı yüksek olması.
1700 dolara böyle bir şey mevcut, 2K bir monitör ile 2 bin doları bulur fiyat. Bence sizinle paylaştığım asus laptop modellerine bakın. İlla masaüstü olacaksa önerim aşağıdaki linkte.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı