Nintendo Switch alınır mı?

Yahu, bu konsol da bedava. Oyun çok az var ve oyunlar çok pahalı. Konsol ucuz fakat alınır mı diye kararsız kaldım. Oyunları ucuza almanın falan bir yolu var mı? Bu konsol alınır mı?
Alırsan 2.el al.Gereksiz pahalı.
 
Herkes garip garip şeyler yazmış neyse. Bu sistemi almak istiyorsan bir yandan öneririm. Kendimde kullanıyorum 2-3 senedir ve mükemmel bir şey. Oyun yok diyenlere bakma sen hayat pubg ve valo dan ibaret değil. Bu sistemi daha çok nintendo oyunlarını oynamak istiyorsan almalısın Splatoon 2, Super Smash Bros. Ultimate, Legend of Zelda Breath of The wild gibi gibi. Ben çok seviyorum mesela saatlerce oynadım gene alsam gene veririm 60 dolar çok güzel oyunlar var. Ama kötü yanı pahalı olmasıdır ki bir oyun 60 dolar ve sistemde Türkiye de pahalı. Yani paran varsa alabileceğin çok güzel bir sistem
 
Sende yazmışsın zaten Nintendo Switch'de az oyun var diye. Zaten o oyunların büyük birçoğunluğu konsollara da çıkıyor. O yüzden almana gerek yok bence, aynı şekilde platform sıkıntısı da yaşarsın. Hangi arkadaşın Nintendo Switch'den oynayacak ki?
 
Ben alalı 2 ay oluyor. Fire Emblem Three Houses ve Skyrim eshop prices sitesinden fiyatları takip ederek. Ücretsiz oyun sayısı pcdeki gibi değil ama gün geçtikçe artıyor ve online hizmete para ödemiyorsun. İndie oyunlar hem ucuz hem de iyi çalışıyorlar. Ben sadece uzun süre oynayacağım oyunlar aldım(roguelike veya bahsettiğim 2 oyun gibi) Oyun oynayacağın tek platformun olacaksa kesinlikle alma ama dışarı çıkınca, metroda, otobüste oynarım dersen alabilirsin. Açıkcası çoğu exclusive oyununu pcde emülatörle bitirdim ama kalkıp masanın başına geçmeye üşendiğim zaman yatakta oynamanın tadı hiç bir şeyde yok.
 
Bu sistemi senin zevklerin alınabilir olup olmadığına karar verir. Bu sistemdeki olan oyunları seviyorsan al. tabi ki bir pc kadar esnek olmayacak ama şaheser oyunlar var. Para problem değilse gayet alınır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı