Rehber Windows 11'i TPM 2.0 olmadan yükleme

Sanırım asıl önemli olan dosya install.wim çünkü 3GB yani diğerleri kurulum ekranı ile ilgili ise bu kurulacak dosyalarla ilgili.
Evet install.wim dosyasını açtığınız zaman içinde C: diskinde olduğu gibi dosyaları görebilirsiniz. Bu install.wim dosyasını DSIM ile çıkartarak setup olmadan direk de kurabiliyorsunuz ama sorunlar çıkartıyor.
 
  • Elinizde hazır güncel veya değil bir Windows 10 ISO dosyasını indirin. Yoksa buradan indirebilirsiniz.
  • Windows 10 ISO dosyasının "sources" klasörünün içerisinde yer alan "install.esd" dosyasını silin ve Windows 11 dosyasının içindeki "install.wim" dosyasını sildiğiniz Windows 10 dosyanın içerisine atın.
  • Sonrasında değişim yaptığınız ISO dosyası ile kurulum yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1071867
%100 olduktan sonra;
windows çevrimdışı yerel ayar bilgisini alamadı hatası veriyor ???
 
Bu rehber işinize yarayacaktır.
 
Bunu yaptıktan sonra Windows 10 ISO'sunu mu kuracağız?

Yöntem basit, önce Windows 11 ISO dosyasının sources klasöründeki install.wim dosyasını alacaksınız. Sonra Windows 10 ISO dosyasını USB yazdırıp dosyalarına gireceksiniz oradan sources klasöründeki install.esd dosyasını silip yerine Windows 11'den aldığınız install.wim dosyasını yapıştıracaksınız. Sonra da Windows 10 ISO dosyası ile kurulum yapacaksınız.
 
Selamlar, bi sorum olcak windows insider üzerinden kurmak istiyorum usb bellekten kurma şansım yok. anakartımda tpm de yok galiba bios ayarlarında gözükmüyo. benim için bir çözüm var mı ?
 
Bu yöntemi deneyin arkadaşlar Windows 10 iso dosyasıyla uğraşmayın. Sadece yükleme kısmında Shift + F10 tuşlarına basıp notepad ile dosyayı birleştirin. Ben kurdum, gayet başarılı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı