The Witcher 3'e gelecek yeni DLC'nin konusu ne olur?

Katılım
22 Mart 2020
Mesajlar
3.301
Makaleler
20
Çözümler
13
Bildiğiniz gibi CD PROJEKT RED, geçtiğimiz günlerde The Witcher 3 için yeni DLC yayımlayacağını duyurdu. DLC'nin, Witcher dizisinden izler taşıyacağını da belirtti. Bence yeni DLC Geralt'ın Ciri'yi ilk bulduğu zamanları anlatıyor olabilir. Ama bu konuda emin değilim tabii. Sadece bir tahmin, zaten detay da vermediler pek. Sizce yeni DLC'nin konusu ne olur? Bu yönde tahminleriniz var mı?
 
Witcher 3 konusu kapandı diye biliyorum. Sadece RTX desteği gelecekti. Bu bilginin doğru olduğundan emin misiniz? Şu an yoğunlaştıkları yer yarım yamalak çıkardıkları Cyberpunk. Witcher'a keşke DLC gelse ama imkansız bu saatten sonra. Doğru ise bayağı şaşırırım.
 
Şu anda ABD PSN'de 9.99$ ön siparişte, ve bugün indiriminin son günü. Donanım Haber'de " WitcherCon'da ayrıca oyunda Witcher'ın Netflix dizisinden ilham alan bir DLC paketi olacağı da açıklandı." şeklinde yazmışlar.
Ayrıca Polygon'daki habere göre Geralt'ın görünüşünü dizideki gibi yapılabilir, ayrıca dizideki yeni zırh setleri de gelecekmiş.
 
Witcher dizisinden ilham alınarak yeni bir DLC geliyor. Her yerde de böyle yazıyor. Ben hikâye gelecek diye biliyorum ama %100 emin değilim.
Umarım öyle olur ama dediğim gibi sanmıyorum. Ben de araştırmasını yapacağım. Witcher 4 oyunu yapacaklardı ve Cyberpunk ile uğraşıyorlar. Witcher 3'e DLC düşünülse çoktan gelirdi diye düşünüyorum. Ama diziden etkilendilerse eğer orasını bilemem. İnşallah gelir. Zaten bu aralar tekrardan başlamayı düşünüyorum.
 
Valla yeni bir hikaye DLC'si gelsin, pahalı olsun yine de benim olur :) Millet kaç yıldır adam akıllı oyunlara aç. Eskilere dönüp dönüp oynuyoruz. Bari oynadıklarımıza yenilik gelsin. Ama sanmıyorum.
Bir Kovir DLC’si için 200 gömmeye hazırım, ama o iş geçti. Gelmesinin imkanı yok artık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı