TF2 yaz güncellemesi

Şaka? Saçma şeyler gelse ve güncelleme arası açık olsa da şirketin oyunu itip köşeye bırakmaması iyi değil mi?
Bayağı komik çıktı şakanız. Adamlar 4 yılda bir güncelleme getiriyor, siz buna firmanın oyun ile ilgilenmesi diyorsunuz, 2 dakika TF2 oynayan bir kişi oyunun ne kadar rezalet bir halde olduğunu görüyor.
Hocam Valve umursamıyor. Bunu binlerce botun Online olmasından anlayabiliriz. Geçen bir bot gördüm, 1.100 saat TF2 oynamış ve VAC yememiş.
Sorun o olsa gene iyi. Adam hesabı 100 seviye yapıp, satıyor. Nasıl olsa Valve ellemiyor. Para yatırmayan oyuncular için sohbeti kısıtladılar botlar zaten premium oyuncular. Hala para peşindeler ya Allah ıslah etsin ne diyeyim.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı