2021'de PS4 alınır mı?

Yok direk PS4 şu an kırılmıyor diye biliyorum.

Kırılıyor TR yama vb de uygulaniyor fakat kirilmak denirse... Oyunlar için PS cfw yukseltme vb abuk, subuk olaylari var PS3 kirdim evde kendim gecen sene lakin bu kadar uğraştıran kafa ütüleyen saçma kirma olaylari yok. Xbox vb cip taktirip modlar yüklüyordum 360'a cok basitti. PlayStation kirma falan işlemi yaptirmayin makinedan verim alamiyorsunuz. Konumuza gelirsek arkadasa tek onerim Series S almasi gayet de uygun exclusive oyunlari Xbox kefesinde az fakat 2K görüntü veriyor yeni nesil oyunlar var daha ne olsun PS4 Pro fiyatina...
Bilmiyorum. Kişisel bir konu aslında herkesin zevki farklıdır.

Kisisel bir konu dostum haklisin fanboyluk asla yapmayacağım konsollarim imzamda var deneyimim cok fazla. PC de daha dün orijinal PS4 kolu aldim Xbox One kolu cortladiği için. Zamaninda PS3 de CoD Online oynayan biriyim emin ol FPS de Xbox kolunun yerini alamaz PS kolu ikisini de cokca deneyimim oldu alistiktan sonra her oyunu cok rahat oynarsin Xbox kolu ile Apex de elmasa yukselmisligim var crossplay de öyle guzel bir kol he ama şey diyorsan sadece God of War, Last of Us film tadinda oyun istiyorsan kesinlikle PS, Xbox tarafinda exclusive oyun muhhabeti 360 ile kapandi ah bir Halo 3 bir Forza Motorsport 4'ler yok yani bulamazsin da.
 
Son düzenleme:
PS4'ü bilmem ama ben PS1 ve eski tip televizyon alacağım. Yeni nesil oyunlar zevk vermiyor artık. 😀

Vay be iyiymiş onlar bile koleksiyon diye 600'e satıldığını gördüm.
Artık PS4 Slim alınmaz. En azından Pro olmalı. 500 GB yetmez. Az arttırıp ikinci el PS4 Pro veya ikinci el Series S almanı öneririm.

Pro hiç az arttırılacak bir şey değil en az 1000 TL arttırmam gerek bu da neredeyse imkansız.
Bence alınır şahsen. Xbox kolu değişik yani. Oyun olarak da oyun aklım gelmedi 2200 TL'ye belki daha çok oyunlu bulunabilir. 1 TB bulursanız daha iyi olur.

Kanka fiyatlar artmış oyunlu pek bulunmuyor oyunları sonradan kendim alacağım.
Sırf Game Pass için bile Xbox alınır, PS devri özellikle bizim gibi ülkeler için bitti çünkü oyunlar çok pahalı.

Game Pass PC dede var kanka hatta var bende aktif kullanıyorum bence boş buglı bir sistem ucuz etin yahnisi.
 
Eh, alınır ama 2.el konsol alınmaz.
 
Eh, alınır ama 2.el konsol alınmaz.

Katılmıyorum dostum ona ben konsol acilmadiysa hiç sıkıntı cikmaz PS1 var şu an bende 24 yillik bana misin demiyor. PC gibi değil konsollar sıkıntı yaratmiyor PS3 ve Xbox 360 da 10 yila aşkın şekilde bir sorun cikarmadi ki Xbox kaç kere düştü cabasi...
 
Hayır her şey pahalılaştı eğer geçmişten kalma dolarınız varsa Kara Cuma'da Amerika'dan sipariş edebilirsiniz.
Ben 100 dolara PS 4 almıştım Kara Cuma'da.
 

Geri
Yukarı