Sığınmacılar hakkında düşünceleriniz neler?

Böyle onları mutlu mutlu görüyorum ya ağızlarına çakasım geliyor. Bizim askerlerimiz şehit oluyor bu müptezeller nargile keyfi yapıyor vergi de vermiyor dümbükler.

Aynen, bir de gidip keyif yapıyorlar sahilde falan bizim memleketin adamları ölüyor. Onlar ise bos bos gezip insanlara zarar vermekten baska hiçbir şey yapmıyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bu olaylara tek bir açıdan bakmak yanlış olur. Biz ülkemize mülteci almak istemiyoruz. Bir de bu olayın Afganlar tarafı var, onlar bizim ülkemizi fırsat olarak görüyorlar. Tıpkı bizim Avrupa veya Amerikan hayatına baktığımız gibi. Fakat ne olursa olsun ben ülkeme mülteci almak istemiyorum. Avrupa'nın almak istemediği(bir nevi ayak işini) biz yapıyoruz. Ama yine de hala devlet yöneticileri bizim gençlerimiz o kadar Avrupa ve Amerika'ya beyin göçü yaparken, mültecileri savunur gibi onlar giderse ekonomi çöker tarzı açıklamalar yapıyorsun. Senin kendi milletinin gençliği eriyip giderken ekonominin çökeceğini düşünmüyorsun da, mülteciler giderken mi bu ekonominin çökeceği aklına geliyor.
 
Profil fotoğrafıma koyacağım da dava falan edilmem değil mi?

Destek çıkmanıza dava ne alaka.
Gerçekten bu Suriyelilerin bize bir faydası yok.
Gece gece üst katta Suriyeli çocuk koşuyor.
Balkondan nargile içiyorlar.
Tavanımızı ıslatmışlar annem temizlemek için çok zaman uğraşıyor yazık değil mi?
Vallahi Allah kahretsin nereden din kardeşimiz oluyor bu tipsiz or*spular bizim din kardeşimiz mi?
Eğer öyle diyorsanız buyurun.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı