Nerede Yaşamak İstersiniz?

İngiltere'de Guildford yaşamak için güzel, tabii maddi olarak ortalamanın üzerinde olmak lazım. Maalesef bir süre Molesey'de yaşayacağım gittiğim zaman.

Fransa'ya yerleşmek isteseydim (orada da huzur yok ve siyaset gündemde fazla önde) Annecy'de ya da Nice'te yaşamak güzel olurdu.

Kanada'da Oakville. Uzun ağaçların içinde evlerin kaybolduğu çok güzel yer ama maalesef yaşam giderleri yüksek.

ABD'de yaşamak hiç istemem 1.5 yıllık tecrübemden sonra ama yaşamam gerekse San Francisco'ya çok yakın olan San Rafael güzel.

İsviçre'de Bern en sevdiğim şehir ama kabul edilecek olsam (çok zor artık oraya yerleşmek) Cenevre - Lozan - Montrö de yaşamak için güzel yerler.

En güzeli ise her şeyden en uzakta olabileceğim Yeni Zelanda - Auckland. Hem Dünya'nın geri kalanından uzak hem yaşamak için her imkanın olduğu bir şehir. Saydıklarım arasında sadece burayı görme şansım olmadı çünkü turist olarak gitmek için çok uzak. Aktarmalarla gidiş geliş toplam 3 gün yol çekmek zor geldiği için gitmedim.
 
Çinçin :D
şu anda Ankaralı olan arkadaşlar anladı :D ama gerçekçi olmak gerekirse Kanada, Amerika, İskandinav ülkeleri, Rusya ve Almanya derdim.
 

Geri
Yukarı