Valorant'ta hile bitecek mi?

Arkadaşlar, oyunda sürekli hile artmaya devam ediyor. Artık oyuncu kendi yeteneği ile oynasa bile şüphecilik duyup hile diye report ediyoruz. Riot Games hile için bir duyuru yaptı mı? Sizler ne düşünüyorsunuz.

Onu bunu bilmem ama fırsat buldukça söylüyorum(kendi görüşüm) bence Valorant'ta olduğundan daha fazla hile var ve hep öyleydi. Çünkü Valorant'ın aim sistemi/vuruş yapısından dolayı legit oynamak çok daha kolaylaşıyor Pro sandığımız bir adamın legit oynarken ban yediğine şahit oldum mesela vs. Gibi. Sadece her duvardan(her yerden gerçek anlamda) mermi geçmesi bile biliyorum çok büyük etki etmiyor ama bu bile legit oynamayı kolaylaştırabilir. Şans faktörü fazla ve fazla olduğu sürece kim hile kim değil zorlaşıyor adam gerçekten iyi legit oynuyorsa.
 
Hocam bazen insanlar çok saçma davranıyorlar. Mesela dün, 1V3 kalmıştım ve hepsinin yerini biliyordum. İlk önce birine HS, heavendan indim ve diğerini vurdum. Sonuncusu solumdaydi bunu biliyordum ve sola doğru sıkarak çıktım. Böylece raundu kazandırdım fakat rakip takım hemen hile bu Sova, nasıl böyle vuruyor yazmaya başladılar. Bazen bu kadar paranoyak olmamak gerek. Çünkü takım içi sohbet diye bir şey var, oradan ınfo almaya çalışıyorum ben. Fakat anlamıyor bazı insanlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı