Android M İlk İzlenimler ve İlk Kullanım

maestra

Kilopat
Katılım
9 Şubat 2014
Mesajlar
1.544
Makaleler
12
Çözümler
5
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Music Producer | Hasan Çiyiltepe
Merhaba arkadaşlar,
Dün akşam yeni tanıtılan Android M sürümün Geliştirici Ön İzlemezini yükledim ve ilk izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle anlatım olarak izlenimlerim iyi yönde aslında. Google bu sefer daha çok kişisel düzenlemeye izin vermiş. Görev çubuğundaki simgeleri değiştirebiliyorsunuz menü temasını artık değiştirebiliyorsunuz fakat yeni yapdıkları menüye Lolipopdan bu yana hiç ısınanamamıştım menü daha kötü hala gelmiş kendi görüşüm olarak tabi bu stock saf android kullananlar için geçerli olucaktır.Henüz Geliştirici Ön İzlemesinde olduğu için pek stabil değil ve batarya optimizasyonuda çok iyi değil. Google'ın kendi yazılımlarının M sistemindeki görünümleride birazcık değişmiş. Birde kamerada bir değişiklik fark ettim artık sanki keskinliği ve HDR+ işlemesi daha hızlı ve daha iyi gibi. Kilit ekranında sol tarafdaki arama kısa yolu kaldırılıp ses komutu eklenmiş ve tarih'in fontları değişmiş. Telefon kısmında ise çağrı geçmişi kısmında görünümde ve görevlerinde değişilikler yapılmış artık üzere dokunduğumuzda direk olarak ''Mesaj Gönder'' kısmı geliyor. Son olarakda üst ve alt kısımlar tamamen şeffaflaşmış bulunmakda. Sistemden görüntüleride bakabilirsiniz.

Merak ettiğiniz sorularınızıda alabirim :)


Ekran Görüntüleri:Android M İlk İzlenim - Album on Imgur
 
xda-developers üstünde Android M'nin içinde "Çoklu pencere" işlevinin gömülü olduğu ve gayette stabil çalıştığı belirtiliyor. Yalnız açmak için ADB ile build.prop dosyasını çekip bir kaç girdi eklemen gerekiyor. Ardından tekrar cihaza atıp yeniden başlattığında bu özellik geliştirici ayarları altından aktifleştirilebiliyor.

@kazuhir4 O arkaplanın aynısını belki bulamazsınız ama Wallhaven.cc adresinde ona benzer tonla kız fotoğrafı mevcut. Asya duvar kağıtları ararken bol bol karşıma çıktı arkadaşlar (y)
:ıslık:.
 
Arkaplanda ki kız resmini indirmek için bir link atar mısınız? Çok güzel olmuş bu arada yeni sürüm ;);)
Hahahaha. Tabii ki fakat o arkaplanı bende bulamıyorum. Google'un senkronize sisteminden dolayı kendi kendine geliyor benimde arka planıma. Ama bulabilirim size de, neden olmasın?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hahahaha tabiki fakat o arkaplanı bende bulamıyorum Google'un senkronize sisteminden dolayı kendi kendine geliyor benimde arkaplanıma ama bulabilirim sizede neden olmasın
Ya bırak boşver birisi Technopat Capsleri 4 de ekran görüntüsü alıp dalga geçmiş rezil olduk koca Sosyalde ama bulursan tabii ki paylaşabilirsin. [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
 
Ya bırak boşver birisi Technopat Capsleri 4 de ekran görüntüsü alıp dalga geçmiş rezil olduk koca Sosyalde ama bulursan tabii ki paylaşabilirsin. [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Nasıl yani ben olayı bilmiyorum ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı