Valorant haksız yere yenen ban

karpuz bey

Centipat
Katılım
7 Ocak 2021
Mesajlar
66
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar başlıkta da görmüş olduğunuz gibi Valorant'tan haksız yere ban yedim banımın açılacağı tarihte bugün yani 1 Ağustos ben şimdi 3 ay bekledim ve bugün banımın açılacağı için oyuna girdim ve yeni hesap oluşturdum poligon bittikten sonra daha ana menüye gelmeden hemen val 5 hatası verdi ve Valorant'tan uzaklaştırıldın dedi oyuna girince ban yediğimi söylüyor. Sence nerede hata yaptım?
 
Size Mac ban atmışlardır PC ban yani bir daha süresiz olarak oyuna giremezsin ancak farklı bir bilgisayar ile sorunun çözüldüğünü görebilirsin aynısı arkadaşımın başına geldi. Kendisi aimbot yazılımı kullanıyordu.
 
Arkadaşım haksız ban var Vanguard koruması VAC gibi ban atma konusunda kaliteli değil. Tabi kii hile koruması olarak daha iyi fakat VAC kadar iyi yerinde ban atmıyor. Ben 3 ay ban yedim ve bitince hesaba girdim üstüne 1 ay daha ban yedim. Riot destek cevap bile vermiyor. Herkes durduk yere ban atmaz demiş böyle bir ihtimal var kusursuz bir sistem olmadı Riot Vanguard. Ayrıca VAC de yüz de birlik ihtimal de bile ban atsa haksız banı açıyorlar bir özür mesajıyla Riot cevap dahi vermiyor. Hile açıp banlanan kişi buraya yazmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı