Kayıp iPhone 11 nasıl bulunur?

Evdemi kaybettin dışarda mı? Geçmiş olsun kanka. Nerede düşürdüysen o çevredeki insanlara sor belki biri almıştır benim montum kaybolmuştu bir tane bakkal almış.
 
Merhaba.
iPhone 11 kayıp oldu ve telefon kapalıydı.
Nasıl bulabilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Hocam cihaz IOS 15 mi ? Eğer iOS 15 ise telefon kapalıyken bile konumunu görebilirsiniz. Ama onun içinde “iPhone’um Bul” açık olması lazım. Açık değilse işler çok daha zorlaşır. Bu arada geçmiş olsun.
 
Google haritalar da Android telefonlar için konumundan tespit edilebiliyordu iOS böyle bir şey duymuştum iphone bul adında başka bir iOS telefondan en son konumunu görebilirsin bir araştır istersen. Geçmiş olsun umarım bulabilirsin.
 
Evdemi kaybettin dışarıda mı? Geçmiş olsun kanka. Nerede düşürdüysen o çevredeki insanlara sor belki biri almıştır benim montum kaybolmuştu bir tane bakkal almış.

Tek çare en son nereye gittiniz diye kendinize sormak ve araştırmak bir yolu yok.

Evde olduğundan %95 eminim ama bulamadım.
Yarın daha detaylı aramayı deneyeceğim.

Hocam cihaz iOS 15 mi? Eğer iOS 15 ise telefon kapalıyken bile konumunu görebilirsiniz. Ama onun içinde “iPhone'um bul” açık olması lazım. Açık değilse işler çok daha zorlaşır. Bu arada geçmiş olsun.

Hocam birkaç hafta önce kayıp olmuştu.
iOS15 yüklü değildi.

Google haritalar da Android telefonlar için konumundan tespit edilebiliyordu iOS böyle bir şey duymuştum iPhone bul adında başka bir iOS telefondan en son konumunu görebilirsin bir araştır istersen. Geçmiş olsun umarım bulabilirsin.

Hocam denedim ama konumu bulamıyor.
 
Evde olduğundan %95 eminim ama bulamadım.
Yarın daha detaylı aramayı deneyeceğim.

Hocam birkaç hafta önce kayıp olmuştu.
iOS15 yüklü değildi.

Hocam denedim ama konumu bulamıyor.

Evdeyse her türlü bulursun kanka. Koltuğun içine girmiştir belki dışardaysa sıkıntı.
 

Geri
Yukarı