Açılışta bir an açılıp kapanan siyah ekran

KickButtowski

Zeptopat
Katılım
6 Ağustos 2021
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sanırım bilgisayarıma virüs bulaştı. Bilgisayarı ilk açtığım anda ufak bir siyah ekran açılıp kapanıyor ve bir internet sayfası açılıyordu. Technopat'taki öneriler doğrultusunda Kaspersky, Bitdefender, Comodo, AdwCleaner programlarını kullandım. Her biri virüs buldu ve temizledi. Artık internet sayfası açılmıyor ama siyah ekran hala açılıp kapanıyor. Ayrıca bilgisayarımda performans kaybı hissedebiliyorum. Ne önerirsiniz?
 
Görev yöneticisinden oyun oynarken neler standart üstü kullanıyor bakabilir misiniz?
Bu resim yeterli mi?
1628258774989.png

Oyundan başka bir şey gözükmüyor sanırım.
Ekran kartını %100 kullanıyor ama kasma onunla alakalı değil sanırım. Çünkü hem önceden böyle bir şey yoktu hem de çözünürlüğü düşürdüm bir faydası olmadı.
 
Bu resim yeterli mi?Eki Görüntüle 1129802
Oyundan başka bir şey gözükmüyor sanırım.
Ekran kartını %100 kullanıyor ama kasma onunla alakalı değil sanırım. Çünkü hem önceden böyle bir şey yoktu hem de çözünürlüğü düşürdüm bir faydası olmadı.

Normal gibi. FPS değerlerinde düşüklük seziyor musunuz?
 
Normal gibi. FPS değerlerinde düşüklük seziyor musunuz?
Pek FPS ile işim olmadığı için bilemiyorum ama biradere bir ölçtüreyim CS GO falan oynuyor eskisine göre bir düşüklük var mı diye.

Şimdi baktım FPS ile alakalı bir sıkıntı yok gibi. Diğer oyunlarda da akıcılık ile alakalı bir sıkıntı görünmüyor.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı