Fian Şampiyonu
Hectopat
- Katılım
- 24 Eylül 2020
- Mesajlar
- 2.833
- Çözümler
- 3
Hukuki boyuta ulaşacağını sanmam en kötü ban atarlar.Ban umurumda değil. Hukuki boyuta ulaşmasını istemiyorum. Ve desteğe hemen yazdım bu olayı.
Hukuki boyuta ulaşacağını sanmam en kötü ban atarlar.Ban umurumda değil. Hukuki boyuta ulaşmasını istemiyorum. Ve desteğe hemen yazdım bu olayı.
O zaman destek ekibinin inanma şansını biraz düşürür bu durum.Hesabıma girdi. Satın alınan IP belli.
O zaman destek ekibinin inanma şansını biraz düşürür bu durum.
800TL diye biliyorum.20k VP kaç TL ? Öyle kartı nasıl bulmuş ?
Bunları hatırlattığınız iyi oldu kurtulma şansınız yüksek.Amacı kötü olan adam neden rp alındıktan 10 dakika sonra desteğe yazar? Ve rp ye hiçbir şekilde dokunmaz? Umarım inanırlar.
Arkadaşınız ne işle uğraşıyor da bu kartı nasıl buluyorlar onu anlamıyorum. O 800 TL çekilen kartın sahibi bunu görmüyor mu ?Amacı kötü olan adam neden rp alındıktan 10 dakika sonra desteğe yazar? Ve rp ye hiçbir şekilde dokunmaz? Umarım inanırlar.
800TL diye biliyorum.
Arkadaşınız ne işle uğraşıyor da bu kartı nasıl buluyorlar onu anlamıyorum. O 800 TL çekilen kartın sahibi bunu görmüyor mu?
Kartın sahibi yoksa nasıl alıyor ?Bana kartın bir sahibi yok dedi method gibi bişiymiş. Ayrıca iPhone 12 ve Monster notebook da almış. Pek inandırıcı gelmedi method olduğuna Amazon gibi büyük bir şirketten bu kadar kolay açık bulamaz. Ama cidden almış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.