Battlefield vs Call of Duty

çetesavaşı.png


Tabii ki Battlefield, CoD leş.
 
Battlefield 2'de hayatımın en güzel ve en mutlu saatlerini & günlerini geçirdim. Özellikle çocukuğumda beni çok mutlu etmişti. Onu hiç bir şeye değişmem. Õzellikle menü sesini duyduğum an o anılarım geliyor aklıma. Hiç bir zaman MultiPlayerini oynamadım. Fakat sesleri bence çok iyi. Tabii ama dürüst olmak gerekirse çok harita opsiyonu ve bir sürü rol oynama imkabınız var. Ayrıca Jete bir bot bindirip, havada inmesini emrettikten sonra onu çatıya çıkarmanın çok iyi bir zevki vardı.

Call of Duty 2'de benim için çok güzel bir oyun. Gerek aksiyonu olsun gerek sana dostluğun önemini ve yardımlaşmayı gösterdiği yerler olsun çok güzeldi. Ve MultiPlayer'i de fena değildi o zamanlar. Hikaye modunda bence gayet iyi ve haritaları, müziği, sesleri çok hoş.

Not : Günümüzdeki oyunlarını oynamadım. Ve bana nedense bu oyunların eski sade hali çok daha iyi geliyor. Tamamen benim fikrim.
 
Son düzenleme:
Bence iki oyunda 1 en fazla 1.5 ay dayanılabilecek seviyede. Sadece aynı modları oynayıp sıkılan tek ben miyim bilmiyorum. Ben CoD oynuyorum mesela Team deathmatch gibi birçok modu oynuyorum ancak yani ben bu modlara 1 ay dayanabiliyorum en fazla. Call of Duty için ranked modu olsa mesela bir amacımız olsa oyunda bir rekabet olsa çok iyi olur. Neden getirmiyorlar onu da anlamış değilim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı