Call Of Duty vs Battlefield

CoD veya BF arasında kalite olarak ayrım yapmak istemem. Ama CoD hiçbir zaman oyunlarına Türkçe dil desteği getirmezken BF 1 de bir oyunluk ta olsa getirdi. Genel anlam da çok milliyetci biri olmasam da oyun konusunda oldukça milliyetci biriyimdir. Yoksa hikaye olarak CoD daha iyi.
Geçen bununla ilgili konu çatım Activision ve Rockstar'ın yaptıkları ile alakalı. Milliyetçi sayılırım tam diyemem kendime ama yakın biriyim bu ideolojiye beni de sinir ediyor bu durum.

Activision'a ticket açıyorum gizli cevap mailimi kaybettiğim için adamlar he ok sorun yok sanırız deyip ticketi kapatıyor: S onlardan bu şekilde Türkçe beklemek bilemedim bir an :)
CoD serisi çok iyi benim gözümde ama Actvision'un hiç değeri yok. Ne dil desteği var, ne güzel bir destek ekibi var ne de yerel fiyatlandırma var.

CoD serisi çok iyi benim gözümde ama Actvision'un hiç değeri yok. Ne dil desteği var, ne güzel bir destek ekibi var ne de yerel fiyatlandırma var.
Ayen insanı soğutuyor Destek kısmının yetersiz ilgisiz olması, ama Battle.net kısmındaki destek ekibi çok yardımcı oluyor 2 oyun aldım oynanış beğenmedim o zaman MW ve Cold War ücret iadesi istedim 1-2 saat içinde işleme almışlardı iade talebimi.

Geçen bununla ilgili konu çatım Activision ve Rockstar'ın yaptıkları ile alakalı. Milliyetçi sayılırım tam diyemem kendime ama yakın biriyim bu ideolojiye beni de sinir ediyor bu durum.

Evet oldukça sinir bozucu durum. Activision ve Rockstar için geçerli bir durum da değil. Bunu Ubisoft'ta yapıyor, çıkardığı oyunları en çok oynayan ülkelerden biri bizleriz ve hatta Assassin's Creed oyun serisine tapan birçok kişi sayabilirim ama Türkçe dil desteği ısrarla gelmiyor. Bu resmen Türk oyunculara saygısızlık.

Evet oldukça sinir bozucu durum. Activision ve Rockstar için geçerli bir durum da değil. Bunu Ubisoft'ta yapıyor, çıkardığı oyunları en çok oynayan ülkelerden biri bizleriz ve hatta Assassin's Creed oyun serisine tapan birçok kişi sayabilirim ama Türkçe dil desteği ısrarla gelmiyor. Bu resmen Türk oyunculara saygısızlık.
CoD 2 herkes için ayrıdır mesela. CoD Mw 3'te oyunçeviri ekibi olmasa biz dublaj göremeycektik CoD'da.

BF serisine hiç sıcak bakamadim. BF 2-3-4 oynadim ancak bitiremeden oyunu sildim. CoD oyunlari her zaman benim icin daha bir adim onde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı