N270 sistemde GTA V açılmıyor

Oyunu açmanın bir yolunu bulsan bile 512 MB RAM yetmeyeceğinden dolayı ya oyun ya işletim sistemi çökecektir.
 
Açılmıyor yerine açar mı yazsaydınız belki alaya almazdık ama sanki sisteminiz yetiyormuş da neden açılmıyor acaba gibisinden sorunca ondan alaya alanlar oldu. Her yerde yazan sistem gereksinimlerini geçtim YouTube bu tarz GTA V açar mı açmaz mı videoları ile dolu. Keşke bir baksaydınız.
 
Arkadaşlar konu anladığınız üzere (ki zaten anlaşılmayacak gibi değil) gerçek değildi ancak trolde değildi, benim açtığım konu gibi kolay ve cevabı zaten belli olan konularda hepiniz yazabildiğiniz kadar cevap yazarken Emülatörlerde tuşlar gecikmeli bu konu gibi cevabı çok zor olmayan konulara hiçbiriniz cevap yazmıyorsunuz, benim gibi cevabı kolay olanlara yazıcağınıza gogleden araştırıp daha zor konulara cevap verirseniz forum daha iyi bir yer haline gelebilir, hepinize teşekkürler.
 
Arkadaşlar konu anladığınız üzere (ki zaten anlaşılmayacak gibi değil) gerçek değildi ancak trolde değildi, benim açtığım konu gibi kolay ve cevabı zaten belli olan konularda hepiniz yazabildiğiniz kadar cevap yazarken Emülatörlerde tuşlar gecikmeli bu konu gibi cevabı çok zor olmayan konulara hiçbiriniz cevap yazmıyorsunuz, benim gibi cevabı kolay olanlara yazıcağınıza Google'dan araştırıp daha zor konulara cevap verirseniz forum daha iyi bir yer haline gelebilir, hepinize teşekkürler.

İsteyen istediğine cevap verirde sen niye böyle gerildin hocam.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı