R3 4300GE sistemde Valorant arada kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Odios01

Hectopat
Katılım
3 Mayıs 2021
Mesajlar
1.720
Çözümler
5
Merhabalar. Valorant'ta arada sırada oyun kasıyor. Tam zamanı yok. Yani bazen 5 saniye sonra, bazen 20 saniye sonra falan oluyor. 1 saniye sürüyor sonrasında düzeliyor. 1-2 aydır böyle.

Araştırdığımda ping ile alakalı olabileceğini duydum ancak genelde pingim 50-60 civarlarında. Ölünce 100-120 pinglere çıkıyor ancak ölünce. Sonrasında düzeliyor. Bir de ping yükseldiğinde oyun neden kasar?

Sistemim:
  • Ryzen 3 4300GE
  • G.Skill 8 GB RAM (sonrasında 16 GB yapacağım.)
  • Gigabyte B450M H
 
Son düzenleyen: Moderatör:
işlemciniz fazla ısınıyor olabilir
Oyundayken ortalama 60 falan oluyor sıcaklık.
Kasma, FPS düşmesi ile oluşan bir durum, gecikme değeri ile alakası yok. RAM'in tek kanal olmasından kaynaklı muhtemelen. Yük altındaki sıcaklık değerleri nedir?

Kasma 1 saniye falan sürüyor. Dropta girmiyor.
Sadece Valorant'ta oluyor bu arada.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı