Steel Series Aerox 3 vs Razer DeathAdder V2

El ölçülerinizi paylaşmadan ve mouse tutuş şeklinizi söylemeden destek verilmesi biraz zor.
Razer DeathAdder V2 hakkında bildiğim bilgileri aktarayım.

Razer DeathAdder V2 (kullanıyorum) sağ el ergonomik ve büyük bir faredir. Zowie ec serisinin aynısıdır. Piyasadaki en iyi sensörlerden birisine sahiptir. Optik mekanik dediğimiz anahtarlara sahiptir. Ateş etme tuşuna bastığınızda algılama süresi Click latency wired: 7Ms'dir. Şu an piyasadaki top 10'daki mouselerden daha düşük bir gecikmeye sahip aldığınıza asla pişman olmazsınız. FPS oyunları oynuyorsanız biçilmiş kaftandır kendileri.

Not: Eklemeyi unutmuşum çok düşük tıklama hassasiyetine sahiptir yanlışlıkla arada bir bastığınız olabilir bu özellik oyunda çok işe yarıyor gerçekten adam bir anda çıktığınızda diğer mouselerde bastığınızda hafif bir derinlik var bu farede o derinlik ve ağırlık hissiyatı yok sanki yumuşak pamuğa ateş etmek için tıklıyormuşsunuz gibi düşünün.
 
Son düzenleme:
İncelememin faydası olur belki:
Bu arada tuşlar hassas ama yanlışlıkla arada tıklanacak kadar da değil. İlk aldığınızda belki ama sonra hafif bir direnç olduğunu hissediyorsunuz. BF5'TE DMR tarzı silahları seri tıklarken çok faydasını gördüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı