SSD BIOS'a kurulmalı mı?

Nevzat53

Hectopat
Katılım
14 Ağustos 2021
Mesajlar
55
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Abi SSD aldıktan sonra BIOS'a kurmalı mıyım yoksa kendisi direkt yapacak mı? eğer ben kurmalıysam nasıl kurulur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi SSD aldıktan sonra BIOS'a kurmalı mıyım yoksa kendisi direkt yapacak mı? Eğer ben kurmalıysam nasıl kurulur?

Hocam SSD BIOS'a kurulmaz. Gerekli kabloları takacaksın SATA ve SATA Power kablolarını elinde flash bellek varsa Windows kurulumu için hazırlayacaksın Windows kurulumu yapacaksın.
 
Tek yapmanız gereken SATA ve SATA Power kablosunu takmak. SSD ilk geldiğinde ayrılmamış oluyor, SSD alanını göremeyince paniklemeyin yani.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı