Önceki BIOS sürümünü yüklemek zararlı mı?

janjak

Decapat
Katılım
10 Ekim 2020
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ASUS ROG STRIX laptopuma bir önceki BIOS sürümünü yüklemek istiyorum. Bu sorun olur mu? Bunu illa flashla mı yapmam lazım? ASUS setup.exe olarak da veriyor çünkü. BIOS yüklemesini onunla yapsam olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir önceki sürümü yüklersen sorun olmaz. Windows üzerinden de BIOS yüklemesi yapabilirsiniz.
Asus'un sitesine baktım da önceki sürüme yüklemeye izin verilmiyor yazıyordu fakat format attıktan sonra güncellemeleri yaptım ve orada sırasıyla önce bir önceki sürümü sonra da son sürümü yüklediğini gördüm. Ben şimdi elle bi önceki sürümü setup ile yüklesem(EZ Flash ile değil) sorun yaşar mıyım hem bilgisayar ile ilgili hem de Asus ile ilgili?
 
ASUS'un sitesine baktım da önceki sürüme yüklemeye izin verilmiyor yazıyordu fakat format attıktan sonra güncellemeleri yaptım ve orada sırasıyla önce bir önceki sürümü sonra da son sürümü yüklediğini gördüm. Ben şimdi elle bir önceki sürümü setup ile yüklesem(EZ Flash ile değil) sorun yaşar mıyım hem bilgisayar ile ilgili hem de ASUS ile ilgili?

ASUS firması bazı anakartların bazı BIOS sürümlerine eski BIOS'un yüklenmesine engel koyar. Sizdeki kullandığınız BIOS sürümünde eski BIOS'a geçiş engeli yoksa geçebilirsiniz
 

Yeni konular

Geri
Yukarı