TUF Gaming laptop ömrü ne kadar olur?

yasin411

Kilopat
Katılım
13 Mayıs 2017
Mesajlar
594
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
Yakın bir zamanda bu laptopu satın alacağım. Hafta 1 veya 2 defa oyun oynarım ama oynadığım zaman hakkını veririm, yani grafikleri yüksek bir hikaye tabanlı oyun vs. çok seviyorum. Geri kalan kullanım oyun dışı yani laptopu zorlayacak bir durum olmayacak. Bu şekilde kullandığım müddetçe beni kaç yıl idare eder?
Güncel bilgi:

Asus TUF Gaming F15 FX506HE-HN011 Intel Core i5 11400H 8GB 512GB SSD RTX 3050Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar​

bu laptopu alacağım.
 
Son düzenleme:
5 yılı var eğer oyunları ultra ayarlarda oynama takıntınız yoksa. Aldıktan sonra deneyimlerinizi, oyunlardaki sıcaklık durumunu paylaşırsanız çok iyi olur. Ben de bu laptopu almayı düşünüyorum.
 
İlk 2 yıl boyunca çıkan oyunları Ultra'da oynatır sonradan sırasıyla High ve Medium'a düşürmeniz gerekir. Bu şekilde 5 yıl gideceğini düşünüyorum.
 
ASUS ve TUF kelimelerini gördüğüm her konuda aynı şeyi yazıyorsunuz. Daha öncesinde sorduğumda kullanmadığınızı söylemiştiniz. Sorunlu olan seri A serisi idi. 2020 yılı içersinde o seri yenilendi ve F serisine geçildi. Isınma sorununun bir kısmı çözüldü. Ve 2021 yılındayız. Bu yıl bu seri tekrar yenilendi. Ama ısrarla her konuda ısınma sorunu olduğunu dile getiriliyorsunuz garip.
 
ASUS ve TUF kelimelerini gördüğüm her konuda aynı şeyi yazıyorsunuz. Daha öncesinde sorduğumda kullanmadığınızı söylemiştiniz. Sorunlu olan seri a serisi idi. 2020 yılı içerisinde o seri yenilendi ve F serisine geçildi. Isınma sorununun bir kısmı çözüldü. Ve 2021 yılındayız. Bu yıl bu seri tekrar yenilendi. Ama ısrarla her konuda ısınma sorunu olduğunu dile getiriliyorsunuz garip.

Laf anlamıyor hocam uğraşmayın şimdi bu konudan kaçıp başka konuya gidip aynılarını yazacak.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı