Çözüldü Sistem hoparlörü algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PazaniL

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2020
Mesajlar
846
Çözümler
3
Anakart ekran kartını kullanıyordum eski bir ekran kartımı taktım bayağı uğraştım ama taktım açtığımda hoparlör algılamıyordu yeniden falan başlattım olmadı kablolarla oynadım yerlerini değiştirdim yine olmadı yardımcı olur musunuz?
Konuyu öne çıkarabilir misiniz hiç cevap gelmedi.
 
Son düzenleme:
Çözüm
Bios tan onboard sound un enable olduğundan emin ol bios pilini çıkarıp tak. Ön panelin kulaklık bağlantısını anakarttan çıkar.
Bios tan onboard sound un enable olduğundan emin ol bios pilini çıkarıp tak. Ön panelin kulaklık bağlantısını anakarttan çıkar.
 
Çözüm
İntegrated Audio diye bir şey var sesle ilgili BIOS'da sadece disable olarak ayarlıydı. Ben etkinleştirdim bilgisayarı açınca düzeldi teşekkür ederim.

BIOS'tan onboard sound un enable olduğundan emin ol BIOS pilini çıkarıp tak. Ön panelin kulaklık bağlantısını anakarttan çıkar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı