Herkesin nefret ettiği ama sizin sevdiğiniz şeyler

PUBG, Windows 7, Zula, Roblox.
Windows7'yi insanlar neden sevmiyor bilmiyorum ama efektleri cidden çok güzel ve kararlılık olarak 7 10 dan daha stabil, bence stabillik sıralaması şöyle: 7>8.1>10.
Windows7'nin cam efektlerine aşıktım resmen 8.1 ve 10 desteği kesildiğinde bu bilgisayar sağlam olursa 7 kurcam 😅 zaten 11 desteklemiyor.
Bu arada SSD varsa 8.1 aşırı hızlı açılıyor bende ilk kurduğumda Windows logosu gelince hiç dönmeden açtı. birkaç gün böyle devam etti ama sonra hafızayı biraz doldurdum artık böyle değil.
Bu arada velet oyunu denilen Brawl Stars'ı, Windows XP ve 7'yi çok seviyorum. Birde Samsung fanı sayılırım ama fanboy değilim sadece tasarımlarını, ürünlerini ve One UI'ı çok seviyorum.
Ya One UI kadar stabil arayüz yokken neden internette Samsung bu kadar eziliyor göründüğü gibi değil cidden ben çok memnunum telefonumdan.
Allah aşkına bir oyunu oynayan kitlenin bir kısmı küçük diye velet oyunu mu oluyor?

Severek oynuyorum oyunumu.
 
Windows7'yi insanlar neden sevmiyor bilmiyorum ama efektleri cidden çok güzel ve kararlılık olarak 7 10'dan daha stabil, bence stabillik sıralaması şöyle: 7>8.1>10.
Windows7'nin cam efektlerine aşıktım resmen 8.1 ve 10 desteği kesildiğinde bu bilgisayar sağlam olursa 7 kuracağım 😅 zaten 11 desteklemiyor.
Bu arada SSD varsa 8.1 aşırı hızlı açılıyor bende ilk kurduğumda Windows logosu gelince hiç dönmeden açtı. Birkaç gün böyle devam etti ama sonra hafızayı biraz doldurdum artık böyle değil.
Bu arada velet oyunu denilen Brawl Stars'ı, Windows XP ve 7'yi çok seviyorum.
Allah aşkına bir oyunu oynayan kitlenin bir kısmı küçük diye velet oyunu mu oluyor?

Severek oynuyorum oyunumu.

Evet 8.1 kullanıyorum ve 10'a veya 11'e geçmeyi düşünmüyorum. Bilgisayarımın açılması saniyeler bile sürmüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı