Belçika GP tahminleriniz

Sen yüce üstadı çömezle nasıl aynı cümleye koyarsın? Koskoca Mazespin Reis, Schumacher çömezi ile aynı cümlede vay be...
Hiç işte, F1 bilmiyor ki o konuşuyor boş boş. Mazepin efsanesiyle baba Schumacher eziğini yan yana aynı cümlede bile kullanmamak lazım. Herkes Mazepin reisin spin attığını sanıyor, aslında kendine has estetik viraj alma tekniği o. Siz ne anlarsınız? Ayrıca 2000-2004 yılları Ferrari arabalarını bana verin, ben 4 yılda 8 şampiyonluk çıkarırdım.

1- Mazepin.

2- Raghunathan ama maalesef kıymetini bilemediler bu efsanenin.
 
Hiç işte, F1 bilmiyor ki o konuşuyor boş boş. Mazepin efsanesiyle baba Schumacher eziğini yan yana aynı cümlede bile kullanmamak lazım. Herkes Mazepin reisin spin attığını sanıyor, aslında kendine has estetik viraj alma tekniği o. Siz ne anlarsınız?

1- Mazepin

2- Raghunathan
Bunlar sonradan izleyen F1ciler. Gerçek takipçiler mazepin bu jenerasyonun en büyük yarışçısı olduğunu bilir :D
 
Sebebini anlamadığım bir şekilde çoğu kişide Mazepin haterliği var. Sebebi nedir acaba çok merak ediyorum. Kendisi son yarışlarda Mick'ten daha iyi performans gösteriyor.

Yarışa gelecek olursak Verstappen pole alır, yarışı da Hamilton alır gibime geliyor. Umarım haksız çıkarım.
Red Bull'un getirdiği güncelleme iyi olursa yarışı kazanabilirler.
 
Mazepin efsanesiyle baba Schumacher eziğini yan yana aynı cümlede bile kullanmamak lazım. Herkes Mazepin reisin spin attığını sanıyor, aslında kendine has estetik viraj alma tekniği o. Siz ne anlarsınız? Ayrıca 2000-2004 yılları Ferrari arabalarını bana verin, ben 5 yılda 10 şampiyonluk çıkarırdım.

1- Mazepin.

2- Raghunathan ama maalesef kıymetini bilemediler bu efsanenin.
Mazepin'de gelecek goruyorum ben. Umarim beklentilerimi bosuna cikarmaz.
Tamam diğer arkadaşla birlikte trollüğüne Mazepin güzellemesi yaptık da bunu ciddi olarak yapan görünce insan garipsiyor. :D
 

Geri
Yukarı