Derse kimse gelmedi

Okulun ilk günü, normal değil mi?
 
Normal sananlar olmuş. Normal falan değil. Siz yaşadıysanız o da normal değildi.

Hadi ilk gün, normal diyelim. İkinci gün ders işlemeyip tanışalım. Üçüncü gün bu yıl ne yapacaklarımızı konuşalım... Sonra biz okulda bir şey görmedik.
 
@reddline, anladım. Ben lisedeyken mesela ilk günü hiçbir hocamız derse girmezdi, ben o yüzden normal karşılamıştım.
 
Lise 2'ye gidiyorum. 8.30'da dersler başladı sözde, sınıfa gittik, hoca yok, herkes bahçede. Hiçbir hoca derse girmedi. Hocalar neden derse girmemiştir? Bu konudan rahatsız oldum açıkçası. Ben oraya boşuna mı gidiyorum? Neden hoca yok? Biz saat 1'e kadar bekledik ve kimse gelmeyince gittik. Yarın sizce derse giren olur mu? Şaka gibi.

Evet bize de aynısı oldu bugün. Kaçtık biz de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı