Huawei Matebook D15 i3 10110u alınır mı?

Arkadaşlar kuzenim bu Laptop'u satın almak istiyor fazla oyun oynayan birisi değil ama arada bir girer takılıp çıkar, genelde dizi izler tarayıcıda takılır. Zoom falan giriyor sizce alınır mı?

Huawei MateBook D15 i3 | PC | HUAWEI Store TÜRKİYE

Eğer çok bir oyun beklentisi yoksa alınır deneme şansım oldu klavyesi çok rahat paneli gayet iyi eksi yanları işlemcisi ve kameranın tuşun altına gizlenmesi Zoom'da biraz sıkıntı yaratabilir.
 
Hocam Huawei gayet iyi bir cihaz. Bu tür işlemler için sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum. Şarj aleti gayet şık ve ince bu büyük bir artı bence. Huawei model telefonu da varsa cihazdan tam verim alabilir. Bir de size önerebileceğim Acer Swift 3 var. Huawei gibi ince ve metal kasaya sahip. İşlemcisi daha güçlü. Bluetooth 5.0 ve Wi-Fi 6 özelliği var. İnceliği de yeterli fakat klasik laptop bataryasını kullanıyor. İkisi arasında seçim size kalmış. Acer'in tek eksi yanı 128 GB depolama ile gelmesi.
 
Hocam birkaç güne bende laptop almayı düşünüyorum öneriniz varmıdır 6500 civarı bütçe yazılım için kullanacağım D15 uygunmudur başka öneriniz varmı oyun oynanmayacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı