Uncharted serisi PC'ye geliyor!

Arkadaşlar elbette ilk üç oyunun da gelmesi iyi olurdu ancak onlar PS3 oyunu. Portlaması zor olacak oyunlar. Portlansa bile özellikle Uncharted 1 çok eski. Muhtemelen birçok kişi yüzüne bile bakmazdı PC'de.
 
Uncharted: Legacy of Thieves Collection early 2022 diyor. En erken ne zaman çıkacak? Tahmini ocak-şubat gibi ama daha erken on sipariş için açılır. Daha henüz Steam ve Epic Games sayfaları açılmamış.
 
Seriyi izleyerek bitirdiğim için tekrar oynamak pek istemem sanırım. Ancak daha önce oynamamışlar kesinlikle oynasın derim.

Bu arada seri resmi olarak bitti mi? Yeni oyunun gelmemesi çok üzücü.
 
Herkes 4. oyuna tav olmuş gibi görünüyor, ama 3. oyun da hiç hafife alınacak bir oyun değil gerçekten güzel bir hikayesi var. Bende 4ü ilk oynadım sonra serinin tamamını aldım. 1. oyunda aim olayını çözememişler oda düzgün olsaydı seri tamamen efsane olurdu.
3. Oyunu zamanında ne Multiplayer oynardık arkadaşlarla be 😢. 4. Oyunun sayfası açılsın direk ön sipariş vereceğim yıllardır bu anı bekliyorum PS4 almadığım için oynayamamıştım Uncharted 4'ü. Hastasıyım bu serinin.
 
Valla bütün seri mükemmel tabi ki 4.oyun daha yeni nesil için yapıldığından gözede daha iyi hitap ediyor ama bence seri olarak çok iyi bir oyun. Keşke hepsi gelseydi.
 
3. oyunu zamanında ne multiplayer oynardık arkadaşlarla be 😢. 4. oyunun sayfası açılsın direk ön sipariş vereceğim yıllardır bu anı bekliyorum PS4 almadığım için oynayamamıştım Uncharted 4'ü. Hastasıyım bu serinin.

Bende bekliyorum Steam sayfası açılsın zaten en fazla belkim 300 TL olursa direk on sipariş vereceğim yanında da Dying Light 2'yi aylardır para biriktiriyordum Uncharted nasip oldu galiba ocak şubat 2022 gibi çıkacak tahmini 2022 başı demişler inşallah oyle olur bekliyorum.
 
Getirmesinler şunları, ne anlamı kaldı PS'nin? Ne güzel exclusive oyunlarla hava atardık. Bir farkımız vardı, şimdi o da kalmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Getirmesinler şunları, ne anlamı kaldı PS'nin? Ne güzel exclusive oyunlarla hava atardık. Bir farkımız vardı, şimdi o da kalmadı.
Aynen herkesten farklısınız valla özendim. Ne elit insansınız. PC'ye gelecek siz istemeseniz de belki bende oynarım sizin seviyenize erişmek için :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı