Horizon ve Days Gone'un sistem gereksinimleri aynıydı bu da onlarla aynı olur muhtemelen.Acaba ne kadar olacak korsan koruması nasıl olcuak sistem gereksinimleri nasıl olacak en önemlisi ne zaman çıkacak.
Horizon ve Days Gone'un sistem gereksinimleri aynıydı bu da onlarla aynı olur muhtemelen.Acaba ne kadar olacak korsan koruması nasıl olcuak sistem gereksinimleri nasıl olacak en önemlisi ne zaman çıkacak.
Tahmini olarak ne zaman gelir PC'ye?
Tarih?, umarım erkenden çıkar.
Tahminim 2022'nin Şubat ayında çıkacağı yönünde.
Sabırsızlıkla bekliyorum ön sipariş vereceğim ilk oyun olacak yıllardır şu oyunu oynamak istiyordum ilk 3 oyundan sonra.@arthurmorgan35 senin benim için anlamlı ama birçok kişi Uncharted 1'e bir saatten fazla dayanamayacak bile. Zaten amaç ön gösterim gibi bir şey burada. Dahasını oynamak istiyorsan konsol almalısın mantığı.
Sabırsızlıkla bekliyorum ön sipariş vereceğim ilk oyun olacak yıllardır şu oyunu oynamak istiyordum ilk 3 oyundan sonra.![]()
PC'nin birkaç yıl geriden geldiğini düşünürsek birkaç yıl sonrası için güzel oyunlar olur. TLOU neyse de GOW PC'ye çıkması için çok yeni bir oyun bence. Böyle büyük bir IP'nin oyununu çıkarmaz bence Sony hemen. Uncharted da çok büyük ama üstünden 5 yıl geçti sonuçta.GoW ve TLOU isteyen arkadaşlar var. Ben de isterim ama o oyunları PC'ye optimize edebileceklerini zannetmiyorum. Özellikle GoW gibi bir oyun çok zor.
Tlou ilk oyunu PS3'te bitirmiştim çıkalı da baya oluyor bence ufak bir ihtimal de olsa gelebilir. Parasını verip bir kere daha oynarım açıkçası Naughty Dog aşkınaGoW ve TLOU isteyen arkadaşlar var. Ben de isterim ama o oyunları PC'ye optimize edebileceklerini zannetmiyorum. Özellikle GoW gibi bir oyun çok zor.
Evet hocam. Ayrıca GoW çözünürlüğü de çıkmadan önce düşürülmüş bir oyun. Yapımcılar konsol için fazla yüksek grafiklerin olduğunu ve optimizasyon sorunları yaşadıkları için oyunun grafik kalitesini çok fazla düşürdüklerini söylemişlerdi. PC için bunu yapmayacaklarına göre en azından 2024 falan diyorum ben.PC'nin birkaç yıl geriden geldiğini düşünürsek birkaç yıl sonrası için güzel oyunlar olur. TLOU neyse de GOW PC'ye çıkması için çok yeni bir oyun bence. Böyle büyük bir IP'nin oyununu çıkarmaz bence Sony hemen. Uncharted da çok büyük ama üstünden 5 yıl geçti sonuçta.
Ben de bitirdim ama PC'de oynamak istemem. Konsolda tadı daha iyi çıkıyor bence.Tlou ilk oyunu PS3'te bitirmiştim çıkalı da baya oluyor bence ufak bir ihtimal de olsa gelebilir. Parasını verip bir kere daha oynarım açıkçası Naughty Dog aşkına.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.