Uncharted 4 PC'ye geliyor!

@arthurmorgan35 senin benim için anlamlı ama birçok kişi Uncharted 1'e bir saatten fazla dayanamayacak bile. Zaten amaç ön gösterim gibi bir şey burada. Dahasını oynamak istiyorsan konsol almalısın mantığı.

@arthurmorgan35 senin benim için anlamlı ama birçok kişi Uncharted 1'e bir saatten fazla dayanamayacak bile. Zaten amaç ön gösterim gibi bir şey burada. Dahasını oynamak istiyorsan konsol almalısın mantığı.
Sabırsızlıkla bekliyorum ön sipariş vereceğim ilk oyun olacak yıllardır şu oyunu oynamak istiyordum ilk 3 oyundan sonra. 😂

GoW ve TLOU isteyen arkadaşlar var. Ben de isterim ama o oyunları PC'ye optimize edebileceklerini zannetmiyorum. Özellikle GoW gibi bir oyun çok zor.
PC'nin birkaç yıl geriden geldiğini düşünürsek birkaç yıl sonrası için güzel oyunlar olur. TLOU neyse de GOW PC'ye çıkması için çok yeni bir oyun bence. Böyle büyük bir IP'nin oyununu çıkarmaz bence Sony hemen. Uncharted da çok büyük ama üstünden 5 yıl geçti sonuçta.

GoW ve TLOU isteyen arkadaşlar var. Ben de isterim ama o oyunları PC'ye optimize edebileceklerini zannetmiyorum. Özellikle GoW gibi bir oyun çok zor.
Tlou ilk oyunu PS3'te bitirmiştim çıkalı da baya oluyor bence ufak bir ihtimal de olsa gelebilir. Parasını verip bir kere daha oynarım açıkçası Naughty Dog aşkına 😁.

PC'nin birkaç yıl geriden geldiğini düşünürsek birkaç yıl sonrası için güzel oyunlar olur. TLOU neyse de GOW PC'ye çıkması için çok yeni bir oyun bence. Böyle büyük bir IP'nin oyununu çıkarmaz bence Sony hemen. Uncharted da çok büyük ama üstünden 5 yıl geçti sonuçta.
Evet hocam. Ayrıca GoW çözünürlüğü de çıkmadan önce düşürülmüş bir oyun. Yapımcılar konsol için fazla yüksek grafiklerin olduğunu ve optimizasyon sorunları yaşadıkları için oyunun grafik kalitesini çok fazla düşürdüklerini söylemişlerdi. PC için bunu yapmayacaklarına göre en azından 2024 falan diyorum ben.
Tlou ilk oyunu PS3'te bitirmiştim çıkalı da baya oluyor bence ufak bir ihtimal de olsa gelebilir. Parasını verip bir kere daha oynarım açıkçası Naughty Dog aşkına 😁.
Ben de bitirdim ama PC'de oynamak istemem. Konsolda tadı daha iyi çıkıyor bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı