Yunan okulunda sınıfta yalnız olmak

Teneffüs, boş ders ve beden eğitiminde sorun yoksa iyi hocam. Derste de derse verin kendinizi. Tek seçenek arkadaş bulmak Yunanlardan onu da yapmıyorsunuz o yüzden pek bir çözüm yolu yok. Türk bir kişi ile aynı sınıfta olma şansınız var mı ?
 
Bana kaç kere "barbar" dendi biliyor musun? Hiçbir yerde sevilmiyoruz zaten, Türkiye'ye geliyorum ve bazıları Yunan kırması falan diyor. Kimse sevmiyor bizi ya.


Bize "barbar" diyen onlar.
Deniz sıcak mı diye sorun ama okulda kimse rahat durmaz müdürden öğrencilere kadar herkes tutuşur yapmayın. Türkiyeye gelme şanşınız varsa Yunan Kırması felan diyenleri aldırmayın gelin bence.
 
Teneffüs, boş ders ve beden eğitiminde sorun yoksa iyi hocam. Derste de derse verin kendinizi. Tek seçenek arkadaş bulmak Yunan'lardan onu da yapmıyorsunuz o yüzden pek bir çözüm yolu yok. Türk bir kişi ile aynı sınıfta olma şansınız var mı?

Boş ders ve beden eğitimi sıkıntı, sınıfımı değiştirme talebinde bulundum fakat haklı bir gerekçem olmadığı için maalesef reddedildi.
 
Yapabileceğin tek şey, yunanların arasından gerçekten insan olan birini bulup arkadaşlık kurmak. O da şansına artık, denk gelirse. Gerçekten zor bir durum, Allah yardımcın olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı