PSU erkek giriş soketi ve PSU kablosu eridi

AlpSeckin

Decapat
Katılım
13 Eylül 2021
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar.

PSU güç girişi pinleri eridi ve çevremde tamirini yapan kimse yok (PC tamiri olarak). Kim yapar bilemiyorum. Bunun onarımı yapılıyor mu? Yapılıyorsa fiyatı ne olur?

Screenshot_20210913-193611.png


Sadece soket değişecek.
 
Muhtemelen içinde bir şey oldu ve dışına etkisi oldu. Bence yeni bir PSU alın, bu durumdaki bir PSU'nun içi de sağlam değildir.
Gamebooster kasasında geldi 600W 80+ ama sorun PSU'da değil büyük bir ihtimal PC temizlerken kablo çıkmıyordu kabloda bir sıkıntı vardı ondan kaçak vb. olmuş olabilir sadece kablo ve pin eridi.
O PSU'yu kullanmanızı önermem. Mümkün olan en kısa zamanda değiştirin.
 
Game Booster kasasında geldi 600W 80+ ama sorun PSU'da değil büyük bir ihtimal PC temizlerken kablo çıkmıyordu kabloda bir sıkıntı vardı ondan kaçak vb. olmuş olabilir sadece kablo ve pin eridi.

Hocam o PSU C4. Bütçenizi belirtip konu açarsanız size daha iyi bir PSU önerebiliriz. Eğer o PSU yapılırsa bozulmama ihtimali de düşük. Zaten yapılacağını da pek düşünmüyorum.
 
Hocam o PSU C4. bütçenizi belirtip konu açarsanız size daha iyi bir PSU önerebiliriz. Eğer o PSU yapılırsa bozulmama ihtimali de düşük. Zaten yapılacağını da pek düşünmüyorum.

PSU 300-400 TL güzel markalı F/P ürünleri. Sıkıntı para.
Bütçe olsa paraya kıyıp Thermalmake, Sharkon markalı PSU alırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında değişimi çok da zor değil. Normal bir elektronikçi de yapabilir. İçini de kontrol etmek gerekir. Zarar gören bileşenler olabilir.
 

Geri
Yukarı