Sağlık bakanı bugün yapacağı açıklamada okulların durumunu anlatacak mı?

egehararli

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2020
Mesajlar
2.123
Makaleler
1
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlarım konuşurken gördüm. Doğru mu? Vakalar ile alakalı konuşacakmış haberlerde göremedim. Detaylı anlatır mısınız? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zorunlu yapma hakları yok.
Şu aşı konularında sana sürekli denk geliyorum. Anlıyorum korkuyorsun yan etkilerinden fakat emin ol kimse seni öldürmek için veya sakat bırakmak için aşı yapmadı. Aşıyı bulan insanların bunu yapmaları için çok neden var. (Kariyer yapmak, isminden söz ettirmek, para kazanmak, hastalığı yenip ünlü birisi olmak) Bu nedenleri de düşün. Yanlış anlama ama sende aşı olacaksın çünkü devletin elinde bunu yapacak güç var. Sen istediğin kadar itiraz edip dava açabilirsin veya hakkını savunmaya çalışabilirsin fakat hukuk da onların elinde. Sen yine de aşı olma fakat bil ki bir gün mutlaka olacaksın. Kendi sağlığını veya ailenin, sevdiklerinin sağlığını düşünüyorsan aşı olmalısın. Bizi boşver, sevdiklerin için aşı ol.
 
Şu aşı konularında sana sürekli denk geliyorum. Anlıyorum korkuyorsun yan etkilerinden fakat emin ol kimse seni öldürmek için veya sakat bırakmak için aşı yapmadı. Aşıyı bulan insanların bunu yapmaları için çok neden var. (kariyer yapmak, isminden söz ettirmek, para kazanmak, hastalığı yenip ünlü birisi olmak) bu nedenleri de düşün. Yanlış anlama ama sende aşı olacaksın çünkü devletin elinde bunu yapacak güç var. Sen istediğin kadar itiraz edip dava açabilirsin veya hakkını savunmaya çalışabilirsin fakat hukuk da onların elinde. Sen yine de aşı olma fakat bil ki bir gün mutlaka olacaksın. Kendi sağlığını veya ailenin, sevdiklerinin sağlığını düşünüyorsan aşı olmalısın. Bizi boş ver, sevdiklerin için aşı ol.

Devletin elinde nasıl güç var kardeşim ben anlamıyorum. Benim vücüduma istemediğim bir şeyi hangi hakla sokacaklar. Ben kısıtlamalara da uyarım ama yayılmasını da engellemiyor aşılar.
 

Geri
Yukarı