Evde şalter sürekli atıyor

Arkadaşlar evdeki şalter sürekli atmaya başladı açtıktan 1 saniye sonra tekrar atıyor. Nasıl çözebilirim?
Takılı olan tüm fişleri çek. Prizleri kontrol et. Prizlerde sorun yoksa tek tek fişleri tak. Sigortayı attıran şeyi bul. Eğer prizleri çektiğinde atmaya devam ediyorsa ve prizlerde gözle görülür bir sorun yoksa (genelde çürüme olur) takılı olan tüm lambaları sök. Tek tek takarak sorunu tespit et.
 
Tüm odaların sigortalarını indirin. Genel sigortayı açın. Tek tek odaların sigortalarını kaldırın. Sigortayı attıran odadaki tüm fişleri ve lambaları sökün. Prizlerde çürüme var mı kontrol edin. Eğer gözle görülür bir sorun yoksa fişleri tek tek takın. Yine atmazsa en son lambayı takın. Attıran faktörü bulun.
 
Tüm evin atıyorsa bir servis çağırmanızı öneririm çünkü bu böyle devam ederse evinizde bulunan elektronik aletlerin arızalanma ihtimali çok yüksek.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı