Redmi Note 10S 8/128 mi, iPhone 8 mi?

S.Mert

Picopat
Katılım
3 Mart 2021
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar dostlar, size bir konuda danışmam gerek. Bir telefon bakıyorum ve sıfır Xiaomi Redmi Note 10S 8/128'lik ve 2. el iPhone 8 arasında kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı? 3 sene kadar kullanacağım. 2 telefonu da kullandım, ikisi de çok iyi ama kararsız kaldım. iPhone 8'in 3-4 sene daha güncelleme alacağını biliyorum, doğru mudur?
 
Merhabalar dostlar, size bir konuda danışmam gerek. Bir telefon bakıyorum ve sıfır Xiaomi Redmi Note 10s 8/128'lik ve 2. el iPhone 8 arasında kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı? 3 sene kadar kullanacağım. 2 telefonu da kullandım, ikisi de çok iyi ama kararsız kaldım. iPhone 8'in 3-4 sene daha güncelleme alacağını biliyorum, doğru mudur?

3-4 sene güncelleme alıp almayacağını bilmiyorum ama Apple bu sonuçta yapabilir 😀 iPhone 8 temizse onu alabilirsiniz. Ekran ve batarya dışında daha iyi bir cihaz diye biliyorum.
 
Redmi Note 10s daha yeni bir cihaz iPhone 8 eski yani alacaksan al ama sana hiç yeni bir telefon kullanıyormuş gibi bir his sunmaz.
 
3-4 sene güncelleme alıp almayacağını bilmiyorum ama Apple bu sonuçta yapabilir 😀 iPhone 8 temizse onu alabilirsiniz. Ekran ve batarya dışında daha iyi bir cihaz diye biliyorum.

Baktığım telefonların bataryası değimiş ve mAh değeri yüksek batarya konulmuş ama ekranda nasıl bir problem var açıklar mısınız?
 
iPhone 8 şu an kullandığım telefon. Note 10S'i ise Mi Store'da inceledim. Sıfır cihaz düşünen biri için iyi bir cihaz, özellikle ekranını beğendim. Ancak iPhone 8'in arayüzündeki akıcılık kesinlikle yok. Daha eski bir telefon olmasına rağmen iPhone 8 çok daha seri. Teşhirdeki Note 10S'de Chrome'da gezinirken ve kamera arayüzündeyken kasma vardı. Küçük ekran sorun değilse ve cihaz gerçekten temizse iPhone 8 alın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı