Celal Şengör'e soruşturma şoku

Kız şikayetçi olmuyorsa taciz değil diyenlere söylüyorum.
Bu işin bin bir sebebi olabilir.
Dersten kalma korkusu olabilir.
Çevre baskısı olabilir.
Tacizcinin nüfuzunun etkili olması olabilir.
Böyle durumlarda savcıların re'sen harekete geçmesi lazım.
Mağduru koruması lazım.
Hakkını araması lazım.
Ki güç sahibi, gücüne güvenip de pisliğini üzerimize sıçratmasın.
Kendi pisliğini kendi yesin.

Safiyye bint-i huyey bin ahtabdan haberin var mı?
Eğer haberin var ise o zaman bence sus.
Haberin yoksada ilgin olmayan konularda bilgisiz konuşma.
Safiyye bint-i huyey bin Ahtab'ı araştırdıktan sonra en iyi tacizci kimmiş görürsün.

Önce babası öldürülüyor sonrada abisi ve kardeşleri...
Sonrada esir düşüyor ve "cariye!" oluyor!

Sonrada...
Tecavüze uğruyor.

Sen şimdi dersin 17 yaşındaki kız 55 yaşındaki adama aşkından leylaya dönmüş.
Aşkının taa...
Anladın sen onu.
 
Ateist bilim adamları böyledir dinlemeyin onları inanmayın onlara sizleri yoldan saptırmaya çalışıyorlar gerçekleri görmek için tövbe edin hakkın yolunu bulun hükümetten yana olun üniversitelere bundan sonra inançsız değil inançlı atamalar yapılacaktır fakat hükümet yandaşı olacak çünkü sadece ama sadece gerçek mümin onlardır 😀 bu olayın ülkemizde varacakı yer burası olur.
Aynen ya, zaten işidli gördüğüm zaman tüm Müslümanlar kafa kesiyor. Haklısın.
 
Bu birde ortaya çıkanlar bu yaşına kadar kimbilir belki onlarca böyle vukuat'ı vardır İngiliz özentisi çakma profesör aslında profesör değil bunlar babadan zengin olduğu için hayatları hep belirli bir çizgide okuduğu okullar, çalıştığı yerler araştırma yaptığı yerler,Akademik alanda bile başarı için para ve çevre gerekiyor fazla büyütüyorsunuz bu adamları.
 
Hak etmiş sonuna kadar. Sen kim olursun da bir kız öğrencinin uygunsuz yerine vurursun? Kaldı ki Habertürk'te bir kez daha böyle bir skandal yaşanmıştı. Bu adam böyle bir tip, kim ne derse desin.

İşinde iyidir, programlarını ara sıra takip ederim ancak yaptığı hareketler ve sözlü olarak konuşmaları kesinlikle normal değil.
Hocam siz söyleyince aklıma geldi bu habertürk'teki nagehan alçı da bölücü yılmaz güney'in övücülüğünü yapmıştı hatta belgesel bile yapmışlar bunlar böyle.
 
Asperger sendromundan kaynaklı olsa gerek ki böyle bir açıklamada bulunmuş.

 
Celal Şengör ünlü bir akademisyen, jeolog ve bir bilim insanı biliyorsunuz. İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsünde de ayrıca görev yapmakta kendisi.

Son zamanlarda taciz skandalı ile gündeme geldi, biliyorsunuz. Böyle bir olayı bu adamdan beklemiyorduk, görev yaptığı yer olan İTÜ yaptığı açıklamasında ilgili akademisyen hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti. Bu olayın en kısa süre içerisinde çözülmesi dileğiyle diyelim. Çok iğrenç bir olay çünkü.

Celal Şengör'ün taciz skandalı olayını bilmeyen varsa bağlantıya tıklayarak ilgili Technopat kullanıcı haberini okuyabilir. Kaynak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen Türk milleti ile ilgili(özellikle genetik) konuşmaları yüzünden kendisini sevmem. Ayrıca oldukça saçma ve uydurmasyon olan bir genetik araştırması hain militanların oyuncağı oldu. Tabii bunlar ayrı, eğer ortada taciz varsa gereği yapılır umarım. 3 harfli küfür bile taciz sayılıyor neticede.
 
Bu ülkede cahillere değer verilir, bilgili ve kültürlülere ceza verilir. Çünkü Türkiye'deyiz. Yazık ne diyelim?

Ne kadar saçma. Senin kız arkadaşının eteğini kaldırıp şaplak atan birisi cahil olursa tepki verip, eğitimli olursa iyi yapmış mı diyeceksin?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı