- Makaleler
- 3
Gerçekleri görmek ve göstermek ülkede muhaliflik sayıldığı için bu noktaya geldik. Açın artık şu gözünüzü.Muhaliflik gözünü kör etmiş de olabilir. Burada alalen ırkçılık olduğu belli.
Gerçekleri görmek ve göstermek ülkede muhaliflik sayıldığı için bu noktaya geldik. Açın artık şu gözünüzü.Muhaliflik gözünü kör etmiş de olabilir. Burada alalen ırkçılık olduğu belli.
Hayır. Siz Afganların devlet üzerinde oluşan etkilerine getirdiniz.Zaten fragmanın konusu bu tartıştıklarımız değil mi hocam?
Ben zaten muhalifim ama bazı gerçeklere de daima gözüm açık. Muhalifim diye gerçekleri de inkar etmem mümkün değil.Gerçekleri görmek ve göstermek ülkede muhaliflik sayıldığı için bu noktaya geldik. Açın artık şu gözünüzü.
Zaten fragmanda orta derecede olsa bunlardan bahsetmiyor mu? Afganlıların denetimsiz ve kontrolsüz girmesi halinde ülkeye ne kadar düzensiz bir şekle sokabileceğini ve Türklerle, Afganlıların kültür uyuşmazlıkları yüzünden toplumsal uyumsuzlukların yaşanabileceğinden orta derecede olsa bahsetmiyor mu?Hayır. Siz Afganların devlet üzerinde oluşan etkilerine getirdiniz.
Bu olayları fragman içinden alabiliriz. "Ülke 2 yıl içinde kötüleşecek" derseniz, bu fragmandan değil sosyoloji alanına girer.Zaten fragmanda orta derecede olsa bunlardan bahsetmiyor mu? Afganlıların denetimsiz ve kontrolsüz girmesi halinde ülkeye ne kadar düzensiz bir şekle sokabileceğini ve Türklerle, Afganlıların kültür uyuşmazlıkları yüzünden toplumsal uyumsuzlukların yaşanabileceğinden ortada olsa bahsetmiyor mu?
Bende size diyorum ki zaten bu tartıştıklarımızın ve söylediklerimin hepsi ortada olsa bu fragmanın içinde var! Konuyu saptırmaya çalışmayın lütfen!Bu olayları fragman içinden alabiliriz. "Ülke 2 yıl içinde kötüleşecek" derseniz, bu fragmandan değil sosyoloji alanına girer.
Konuyu ülke içi sorunlara siz getirdiniz. Konu rayında tutmaya çalışan benim zaten.Bende size diyorum ki zaten bu tartıştıklarımızın ve söylediklerimin hepsi ortada olsa bu fragmanın içinde var! Konuyu saptırmaya çalışmayın lütfen!
Gördüğünüz gibi "altını çizerek" belirtmiştim.Evet olabilir ama tartıştığımız konu fragman. Altını çizerim.
Tamam hocam iyi günler size. Biraz daha tartışırsam ağızımdan tatsız sözler çıkacak yoksa.Konuyu ülke içi sorunlara siz getirdiniz. Konu rayında tutmaya çalışan benim zaten.
Gördüğünüz gibi "altını çizerek" belirtmiştim.
Arkadaş troll. Boşuna tartışmaya gerek yok.Tamam hocam iyi günler size. Biraz daha tartışırsam ağızımdan tatsız sözler çıkacak yoksa.
Hangi kanıya vararak benim troll olduğumu düşündünüz? Her kendi düşüncenize uymayan kişiye troll diyerek geçiştiriyor musunuz?Arkadaş troll. Boşuna tartışmaya gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.