EA Play aboneliği mantıklı mı?

migration

Kilopat
Katılım
15 Haziran 2016
Mesajlar
661
Çözümler
1
Selamlar,

FIFA 22 oynamak istiyorum fakat 419 ₺ (şu anki fiyatı ile) verip almak yerine Steam üzerinden ayda 29 ₺ verip abone mi olsam diye düşünüyorum. Hatta yıllık abone olunca 169 ₺ oluyor. Bir de sadece FIFA yok bayağı bir oyunda var içinde. Sizce abonelik daha mı mantıklı? Dezavantajları var mı? Bilenler aydınlatabilir mi?
 
Bana kalırsa mantıklı inanın en başta ben karşıydım ancak geçen haftadan itibaren mantıklı olduğunu düşünmeye başladım. Oynayacağınız oyunlara bakarsak FIFA örneğin her yıl güncelleniyor. FIFA 22 alıp oynamak yerine EA aboneliği alıp oynayabilirsiniz. Seneye tekrar alır FIFA 23 oynarsınız. Dahasıda var hikayeli oyunların birçoğunu tutup ta 7/24 her yıl oynayacak değilsiniz hikaye süresi ne kadarsa o kadar oynuyacaksınız tutup ta bir Need for Speed oyununa 300 TL ödemek yerine EA aboneliğine 30 lira verip 1 haftada bir hikayeli oyunu bitirebilirsiniz. Asla mantıksız değil aksine çok mantıklı.

Belirteyim PES Online güncellemesi yapıyor. Biliyorsunuz PES artık ücretsiz. Birçok oyuncusunu özellikle FIFA gibi bir oyunun oyuncu kitlesi Ultimate Team'ken getirmemezlik yapmaz. Yakın zamanda FIFA 22 EA aboneliğine eklenir. Sanırsam hatta 20:00'da ekleyecekler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa mantıklı inanın en başta ben karşıydım ancak geçen haftadan itibaren mantıklı olduğunu düşünmeye başladım. Oynayacağınız oyunlara bakarsak FIFA örneğin her yıl güncelleniyor. FIFA 22 alıp oynamak yerine EA aboneliği alıp oynayabilirsiniz. Seneye tekrar alır FIFA 23 oynarsınız. Dahasıda var hikayeli oyunların birçoğunu tutupda 7/24 her yıl oynayacak değilsiniz hikaye süresi ne kadarsa o kadar oynuyacaksınız tutupta bir Need for Speed oyununa 300 TL ödemek yerine EA aboneliğine 30 lira verip 1 haftada bir hikayeli oyunu bitirebilirsiniz. Asla mantıksız değil aksine çok mantıklı.

Belirteyim pes Online güncellemesi yapıyor. Biliyorsunuz pes artık ücretsiz. Birçok oyuncusunu özellikle FIFA gibi bir oyunun oyuncu kitlesi Ultimate Team'ken getirmemezlik yapmaz. Yakın zamanda FIFA 22 EA aboneliğine eklenir. Sanırsam hatta 20:00'da ekleyecekler.

Sanırım deneme sürümünü ekleyecekler. Tam sürümünü 1 Ekim'de mi eklerler yoksa onun süresi biraz uzun mu?
@migration FIFA 22'yi sadece 10 saat oynayabiliyorsun şimdilik, ilerleyen zamanlarda temelli olarak eklenecektir EA Play'e. Bana sorarsan EA Play yerine Game Pass öneririm. Çünkü Game Pass'i alınca EA Play bedavaya geliyor.

Bilgim olmadığından soruyorum, Game Pass Xbox'a özel değil mi?
 
Tam sürümünü 1 Ekim'de mi eklerler?
21'i Mayıs'ta eklemişlerdi. 22'de de aynısı olur. EA Play'in PRO versiyonuna ise çıktığı gibi ekleniyor oyun. Fakat EA Play Pro'yu Origin'de almalısın. Fiyatı da biraz uçuk olabilir.

@migration Evet, Xbox'a özel. Geçmişte Steam'e de geleceği söyleniyordu fakat gerçekleşmedi o iş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı