VG259QMRL5A vs AW2525HM

• Konuyu başlatan mqly
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 41
Bütçe
11k

mqly

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bu iki monitör arasında kaldım. Alternatif olarak AOC'un 310 modeli var, hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu iki monitör arasında kaldım. Alternatif olarak AOC'un 310 modeli var, hangisini tercih etmeliyim?

ASUS TUF serisinin monitörlerde panel hakkında bilgisi yok ve renk kalitesi kötü deniyor Alienware'de o modelde ghosting performansı temizmiş, AOC hakkında genellikle memnunlar ve hemen hemen yakın performanslar aw ile ama ASUS'u tavsiye etmiyorum.

ASUS TUF serisinin monitörlerde panel hakkında bilgisi yok ve renk kalitesi kötü deniyor Alienware'de o modelde ghosting performansı temizmiş, AOC hakkında genellikle memnunlar ve hemen hemen yakın performanslar aw ile ama ASUS'u tavsiye etmiyorum.
ASUS pek tavsiye etmiyorum. Önüme çıkan sorunlu monitör konularından çoğu ASUS.

AOC ve Alienware'in olumlu yorumu çok dediğiniz gibi fakat şu anda ASUS kullanıyorum o yüzden biraz kararsızlık yaşadım.

ASUS pek tavsiye etmiyorum. Önüme çıkan sorunlu monitör konularından çoğu ASUS.

Evet dediğiniz gibi maalesef.

2K için MSI 27" G272QPF monitörünü kullanılabilir yoksa bende AOC tavsiye ediyorum.

FPS için kullanacağım o yüzden 2K 4K gibi seçeneklere girmedim hiç yine de teşekkürler.

AOC ve Alienware arasında bir seçim yapacağım sanırım 3K gibi bir fiyat farkı var arasında değer mi bu fiyat farkına.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı