Galaxy s3 ROM tavsiyesi

NowaR1903

Hectopat
Katılım
27 Haziran 2015
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Elimde galaxy s3 telefon var ve rootlu rom ve kernel arıyorum. Bataryası iyi giden ver orta seviyede stabil olan rom arıyorum. Bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Orjinalı çok hantal ve yavaş ben batarya süresi iyi gitmesini ön planda tutuyorum ve costom rom olması daha iyi olur benım için
 
Omega Rom V27 Yükleyebilirsin Ben S4 Olan İçin Kullanıyorum Gayet İyi Şık Hem De Arayüzü Kastıracak Uygulamaları İstersen Kendin Silebiliyorsun Kurulum Yaparken(Dropbox,vs.)Gibi.
 
Blekota Note 4 rom var, aynı zamanda Blekota S 5 rom var. Bunların ikisi de hem oyun hem günlük kullanım için ideal ve stabil ROMlar. Boeffla Kernel yükleyip bu romla birlikte ayarlarını yaptığınızda saatlik batarya düşümü 0.49 ve 0,29 arasında. Tabii bu değerler deep sleepte. Kullanım süresi olarak ortalama 24 saat gidiyor. 1 günü çıkartıyorum oyun oynayıp programlar ve internette uğraşınca. Kullanım istatistiğim şu şekilde WiFi açıkken 3 saatten fazla ekran sürem var. Bu demek ki 3 saatten fazla ekran açık kalabiliyor. Sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
 
Söylemeyin artık şöyle şeyler. Galaxy S3'ten bahsediyoruz. Nasıl stock ROM'un en stabil olduğunu söylüyorsunuz?
Ben S3 kullanmadım hayatımda. Şuanda G2 kullanıyorum. Bu güne kadar 5 6 tane custom rom denedim ve hiçbirinden orjinali kadar performans almadım. Şuanda orjinal 5.0.2 rom kullanıyorum ve de çok mutluyum. Bundan öncede yaklaşık 2 3 yıl önce galaxy ace kullandım. Onda da daha garantisi bitmeden rom attım. Ama bütün kullandığım romlarda durduk yere kendisini yeniden başlatıyordu yada çok ısınıp kasmaya başlıyordu. Ben bu telefonlardaki deneyimimle söyledim. En stabili orjinal diye. Yine de @NowaR1903 kendisi bilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı