CS:GO sebepsiz VAC yasağı

zSwift25

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
140
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
CS:GO'da hile açmadım genelde toplulukta oynuyorum zaten birkaç kere maça girdim seçkin rekabetçi, bizde ve karşıda hep mevlana vardı. Adamları repledim ama ondan yediğimi çok sanmıyorum bilgisayarımda Cheat Engine yüklü sanırım o yüklü olduğu için yedim. Uzun süredir de girmiyorum zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cheat Engine uzun süredir bende de yüklü ancak henüz bir şey olmadı. Yediğiniz VAC 3. parti yazılımdan dolayı mı? Yoksa Overwatch banı mı? Bunu öğrenebiliyorduk sanırım.
 
CS:GO oynarken arkada Cheat Engine açık mıydı?

Cheat Engine açıksa oyun ban atmıyor. Üçüncü parti bir uygulamanın oynamanı engellediğine dair bir uyarı veriyor. Hatta nelerin engelleyebileceğine dair bir makaleye yönlendiriyor. Cheat Engine çok kullanılan bir uygulama. Ondan VAC gelmez.

Arkadaş muhtemelen daha yeni bir oyuncu. Birkaç maç girdim demiş. İyi oynayamadığı için de pratik yapmakla uğraşmamış. Daha iyi bir oyuncu olmak için sabredememiş ve hileye başvurmuş. Karşısına gelen mevlanalar da kendisi rapor yediği için güven faktörü düşmüş diye gelmiş.

Klasik bir haksız yere VAC ban yedim vakası. Valve hiç kimseye haksız yere ban atmıyor. Ban yediysen hile yapmışsındır.

Zamanında arkadaşlarla troll olsun diye sensitivity 10000 yapıp rakibi trollemiştik. Bu yüzden Overwatch ban yedim ben. Ticket attım. 2 hafta sonra banım kalktı. Eğer gerçekten haksız yere ise buraya yazmanın hiçbir anlamı yok çünkü bu işe sadece Valve bakar. Gider ticket atarsın ve sonucunu beklersin.
 
@Ainnt, Merhabalar.
O konuda haklısınız, hile kullanıp haksız yere ban yedim diyorlar. Cheat Engine'de üçüncü parti yazılımı olduğu için onun için sormak istedim. Zamanında idle yüzünden bile banlananlar olmuştu. Arkada CS:GO açıkken herhangi bir hile programı açık bırakmamak gerekiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı