Naraka bladepoint 30 FPS oynanabilir mi?

İşletim sistemi
Windows 10

CreyenteDino

Femtopat
Katılım
1 Eylül 2021
Mesajlar
20
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir kendime uygun bir oyun bulmaya çalışıyorum ve naraka bladepointe bir şans vermek istedim. Sistemi minimum gereksenimlerini karşılayan bir arkadaşım oyunun belirttiği gibi 720p de 60 FPS alabiliyor. Benim sistemim arkadaşımın sisteminden çok üstün olmasa da daha iyi. İnternetten de benchmark testlerine de baktım. Sistemim rahatlıkla 720P60 FPS oynatır gibi geliyor bana. Ama ben 720p Low da oynamak yerine istediğim hoşuma giden bazı ayarları yükseltemek istiyorum. Diyelim kendimce bir ayar yaptım ve 30 FPS sabit oynatıyor. Sizce 720p 60 FPS mi oynamalıyım yoksa görüntüsü daha hoşuma giden 30 FPS şekilde mi oynamalıyım?
Oyundaki FPS değerleri ne derece önemli bilmiyorum. Genellikle hikaye oyunları oynadığımdan grafikleri yükseltip 30 FPS oynayan bir insan olarak oyunda görsellik mi yoksa akıcılık mı daha öncelikli pek çözebilmiş değilim. Daha önce bu tarz oyunlara hiç elini sürmemiş biri olduğumdan bu türde deneyim etmiş arkadaşlar bana yardımcı olur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
(Şimdi oyunu indirip kendin deneyim et diyebilirsiniz ama oyuna daha sahip değilim. Yakın bir zamanda indirime düşmesini bekleyeceğim. Baktım düşmüyor o zaman almayı planlıyorum. Sorduğum soru aklıma çok takıldı o yüzden şimdiden sorayım dedim)
 
720P60 oynamalısın bence. Bildiğim kadarıyla oyun rekabetçi bir oyun. Ondan FPS önemli.

Oyun Battle Royale tarzı bir oyun. Çoğunlukla bu tarz oyunlarda yüksek FPS öneriyorlar biraz araştırmıştım. Ama naraka bladepoint biraz daha farklı bir oyun gibi geldi. Yani tabii ki de 720p de görüntü biraz kötü olacak ama eğer çok da kötü olmazsa 720P60 oynarım. Ama tabii ki de oyuna sahip olunca deneme şansım olacak. Zaten çok rekabetçi biri değilim. Oynadığım şeyden keyif almak istiyorum. O yüzden genellikle rekabetçi oyun oynamıyorum. Çünkü arkadaşsız girince rekabetçi oyunlar çekilmez hal alıyor. En azından bu oyunu oynayan arkadaşlarım var.
Cevabın için teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı