LGBTQ temalı kitap sadece 18 yaşından büyüklere satılacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kim kızarsa kızsın, homofobik değilim fakat lgbtq hani nasıl deyim güzel bir şeymiş gibi lanse edilip propaganda yapılıyor. Elbette insanların kendi seçimi fakat bunu normal bir şeymiş gibi anlatamazsınız benim şahsi görüşüm. Çocuklara karşı hani özendirmeye kaçıyor genelde. Çocuk bunlar özenirler ayy öyle böyle diye. Yapılan uygulama da yanlış fakat lgbtq destekleyicilerin bu davranışları yanında pek de göze batmıyor bence.
Eşcinsel olmak seçim değildir.
 
Normal çiftler sürekli kendilerini bir şeyler yaparken paylaşmaz. Bu LGBT içine dahil olan insanlar sürekli +18 şeyler paylaşıp duruyor. Bu yüzden normal değil. Öyle olduklarını insanların gözüne sokmalarına gerek yok.
Bahsettiğim olay bu zaten.
Eşcinsel olmak seçim değildir.
Hocam, siz bildiğiniz hani doğru yorumlara kızıyorsunuz. Evet eşcinsel olmak da bir seçimdir. Yanlışınız var eğer özendirilse çocuklara onlarda ister eşcinsel olmak.
 
Alice Oseman'ın yazdığı LGBTQ temalı Kalp Çarpıntısı kitabı sadece 18 yaşından büyüklere satılacak.

Eki Görüntüle 1173903

Kitabın üzerindeki "Küçüklere Zararlıdır" yazısına da dikkat. Ne düşünüyorsunuz?
Gayet doğru hatta geç alınmış bir karar olduğunu düşünüyorum. Bence bu tarz kitapların yayınlanması da yasaklanmalı. Küçük bir çocuk bu kitabı okuyarak etkilenebilir keşke yayınlanmasına izin verilmeseydi. Ayrıca eşcinsellik bir seçimdir. Kurtulmak isteyen büyük bir kararlılık ile kurtulabilir benim görüşüm.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı