MSI GP66 Leopard 11UG-046XTR vs. ASUS ROG STRIX G513QM-HQ358

Kojirox

Zeptopat
Katılım
26 Eylül 2021
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus'u tavsiye etmem asla. O fiyatlara alınabilecek bir cihaz asla değil. Msi cok çok daha iyi bir seçim olur ama o cihaz da 20bin civarıydı.
 
Arkadaşlar merhaba, eminim birçok kişi bu soru sorulur mu tarzı yorumlar yapacak ama farklı fikirleri duymak farklı bakış açılarını görmek istiyorum. Aslında bütçem 20 bin fakat bayağı bir zorluyor şu anda şansımı.

Biraz daha idare edebilirim derseniz msi olanı almanızı dilerim. Arkadaşın dediği gibi o bütçede asusu almanız sizi keşkeye de sürükleyebilir. 20-23 bin tl arasında aşırı bir fark yok. Eğer ki bu kadar yükseğe çıkacaksanız msi almanız daha mantıklı.
 
Bu fiyatlar ikisi içinde çok çok pahalı geldi gözüme.

RTX 3060, Ryzen 7 5800H 14200`e aldım, maksimum 15-16 bin olacak laptop, 20binden koyulmuş gerçekten alınmaz.

Forumda 1- 2 hafta ciddi bir araştırma yaparsanız, fiyat ve performans olarak en uygun laptop seçimini yapabilirsiniz. Teknolojik ürünlerde aceleci davranmamakta fayda var.
 
GP66 gayet iyi bir cihaz. 2k 165 hz olan modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. Fakat Türkiye fiyatları çok yüksek. Yurt dışından getirtme imkanın yoksa tavsiye etmem, 24 bin tl çok fazla.
 
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler fakat söyle bi gerçek var 20 bin tl bandında hani herkesin pahalı değil uygundur alınır dediği bir cihaz gösterebileceğinizi düşünmüyorum evet pahalımı pahalı fakat sanırım bunun bir çözümü yok bulabilecek arkaddaşlar varsa asus ve msı markalarını almaya hazırım model öneriniz varsa bekliyorum teşekkürler
 
2k çözünürlük laptop ekranı için önemli değilse Leopard. Önemliyse Asus Rog. 2'side çok kaliteli seriler ve bence çok memnun kalacağın cihazlar.
 
Ben dedıgınız bilgisayarı aldım carsamba falan elimde olacak duruma göre bilgilendiririm sizi. QHD ve Ryzen işlemci oldugu için aldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı