Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
- Meslek
- Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :)
Almayın aldırmayın. Gereksiz bir işlemci. Intel niye çıkardı bilmiyorum bile. Bilgisayarımda Core 2 Duo E8400 var ve Minecraft gibi küp bir oyunda bile 20 FPS alıyorum. 2 çekirdek koymuşlar hiç koymayaydınız Intel bey! 3 GHz Bir işlemci ama hiçbir zaman 3'ü göremedi. 2.80 GHz'de sınırlandırılmış gibi kalıyor. Alacaksanız Core 2 Quad alın. 4 Çekirdekli olduğu için sizi biraz daha götürür. Az çok oyun da oynayabilirsiniz.
Half-Life 2 bile oynayamıyorsunuz. Belki de ekran kartım çöp tenekesinden farksız olduğu içindir bilmiyorum ama 2004 yılında çıkmış Half-Life 2 bile ortalama 20 40 FPS arası.
Kusura bakmayın ama tamamen saçmalıktan ibaret dedikleriniz.
1) Minecraft'ta 20FPS almanızın sebebi işlemci değil, ekran kartıdır.
2) Çift çekirdekli işlemciler o zamanlar için çok büyük bir gelişme idi...
3) İşlemcinin 3GHz'e çıkamamasının sebebi sizin sisteminizin ayarları ile alakalı.
4)Bal gibi de Half-Life 2'yi açar, rahat da oynatır.
Sisteminizin doğru olmayan ayarları yüzünden Core 2 Duo serisine boş boş atar yapmayın. O sistemin, sizin yaşınızdan daha büyük olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam